Zielman Makelaardij O.Z.

Woning 1 (verkocht)

Deze prachtige tussenwoning lijkt zo uit een glossy woonmagazine te komen, wat een sfeer en uitstraling. Zo kom je ze niet vaak tegen.
In 2015 is deze fraaie woning uitgebouwd/verbouwd en heeft een ware metamorfose ondergaan met een werkelijk verbluffend resultaat. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en hier is de living gesitueerd. De gehele woning is ingericht in dezelfde moderne sfeervolle style, waardoor de woning eenheid en rust uitstraalt. Maar dat is nog niet alles, de woning beschikt namelijk ook nog over een leuke achtertuin met veranda en een separate garagebox, wat een luxe.. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Woning 2

Deze prachtige helft van het statige dubbele herenhuis heeft aan ruimte en uitstraling geen gebrek. De woning telt maar liefst 3 royale verdiepingen en een vliering, is goed onderhouden en ademt een prettige, moderne sfeer uit. De woning bevindt zich in de gezellige, ruim opgezette wijk ‘Husselerveld’ met scholen, speeltuin en tevens het dorpscentrum van Putten in de nabije omgeving. Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer informatie. 

Woning 3

Leuke, speelse splitlevel woning met inpandige garage gelegen aan een rustige straat dichtbij het centrum van Putten. De aansprekende architectuur met het kenmerkende pyramidedak geven de woning een bijzondere uitstraling. Zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde is deze architectuur zichtbaar. De woning is gelegen op een royaal en privacyvol perceel van 577 m² in een geliefde woonwijk. Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor meer informatie. 

Is uw interesse gewekt door één of meerdere woningen?  Vul onderstaand formulier in en ontvang meer informatie!


Woning 4

Van deze knusse sfeervolle boerderij gaat de geschiedenis wel heel ver terug. Er zijn zelfs oude geschriften met tekeningen die verwijzen naar het jaar 1326! Hoewel het jaartal anders doet vermoeden heeft de tijd hier zeker niet stilgestaan, de boerderij is in 2001 compleet gerenoveerd met een prachtig eindresultaat. Gelukkig zijn de authentieke details en romantische uitstraling bewaard gebleven maar wel in een eigentijds jasje gestoken. Kortom de charme van weleer met de luxe van nu. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Woning 5 (verkocht onder voorbehoud)

Dit prachtige landhuis heeft werkelijk alles in huis, een ‘thuis’ voor iedereen. De woning is gelegen op een sublieme locatie. Hier is het genieten van rust en privacy maar ook het dorpscentrum en het station bevinden zich in de nabije omgeving, een unieke combinatie. De grootte van het sfeervolle landhuis alsmede de grootte van het perceel zullen aangenaam verrassen, wat een ruimte! De romantische inrichting van het perceel en de diverse fraaie bijgebouwen zullen een verrassende indruk achterlaten. Interesse? Laat het ons weten, wij begeleiden u graag door de woning!

Woning 6

Op een schitterende locatie in het buitengebied gelegen landgoed op een perceel van 37.525 m². Het landhuis in boerderijstijl heeft een inhoud van 950 m³ en is gebouwd in 1998. Via een fraaie geheel bestrate oprijlaan omzoomd door bomen, bloemperken en waterpartijen komt u bij het rietgedekte landhuis. De inrichting is stijlvol met veel luxe details. Royaal rietgedekt bijgebouw waar kantoor, riante berging en een dubbele garage gesitueerd is. Tuin met zeer grote vijver, waterpartijen, bijzondere planten, struiken en oude eikenbomen met vrij uitzicht over de weilanden. Het geheel verkeert in perfecte staat en is voorzien van o.a. op afstand bedienbare verlichting, besproeiing en toegangshek. Interesse? Laat het ons weten, wij begeleiden u graag door de woning!

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.