Aankoop van uw woning

Kwaliteit, vertrouwen en deskundigheid: de garanties van Zielman Makelaardij.

Vind uw droomhuis met de hulp van een ervaren en deskundige aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is een ingewikkeld, emotioneel maar ook uitdagend proces. Er gebeuren veel spannende dingen in uw leven. Het kopen van een woning is wellicht een van de spannendste gebeurtenissen en er komen vaak veel vragen bij u boven.

Een makelaar die u helpt, ondersteunt en met u meedenkt, neemt heel wat zorgen uit handen. Kwaliteit, vertrouwen en deskundigheid zijn hierbij van belang. Zielman Makelaardij waarborgt deze criteria.

Wij helpen u bij uw aankoop.

Ons team staat voor u klaar u te helpen bij de aankoop van uw droomhuis

Door middel van een aankoop- of zoekopdracht kunnen wij aan de hand van uw wensen op zoek gaan naar een passende woning.

Zielman Makelaardij is aangesloten bij de NVM.

Dit heeft als voordeel dat wij deel uit maken van het landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem. Hierdoor beschikken wij dagelijks over het nieuws aanbod van objecten en de in prijs gewijzigde objecten van onze collega NVM-makelaars.

Heeft u belangstelling voor een koop- dan wel zoekopdracht of heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor of vul ons contactformulier in.

Professionele ondersteuning bij elke stap van de aankoop.

Hieronder vindt u enkele belangrijke stappen die wij met u nemen zodat u zorgeloos uw droomhuis kunt kopen.

 1. Selecteren & bezichtingen
  De eerste stap waarbij wij u helpen tijdens het zoekproces is het selecteren van woningen die passen bij uw wensen. Op basis van een voorselectie die wij samen hebben gemaakt, zullen wij in goed overleg bezichtigingen voor u afspreken.
 2. Bevindingen
  Na de betreffende bezichtigingen zullen wij u vragen naar uw bevindingen. Daarnaast zullen wij ook onze bevindingen rondom het object met u doorspreken. Aan de orde komen onder meer onderwerpen als de bouwkundige gesteldheid, woonomgeving, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden en andere juridische aspecten rondom de woning.
 3. Onderhandeling
  Wanneer de juiste woning is gevonden helpen wij u bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces. Zielman makelaardij treedt tijdens dit proces op als onderhandelaar, adviseur, controleur, zet kennis en ervaringen in voor uw belangen. Samen met u bespreken wij de onderhandelingsstrategie met betrekking tot de bieding, de ontbindende voorwaarden, aanvullende voorwaarden en aanvullende onderzoeken.
 1. Koopovereenkomst
  Door de verkopende makelaar wordt de NVM koopovereenkomst opgesteld. Dit rapport wordt door Zielman makelaardij gecontroleerd, met u doorgesproken en daarna door u ondertekend.
 2. Overdracht
  Na overeenkomst controleren wij de akte van levering die is opgesteld door de notaris. Op de dag van de eigendomsoverdracht doorlopen wij samen met u en de verkopend makelaar de woning die u heeft aangekocht. Daarna handelt Zielman makelaardij alle administratieve zaken voor u af. Na de overdracht zijn wij natuurlijk ook uw aanspreekpunt.

Aanvraag aankoopgesprek

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Contact opnemen of een afspraak maken?

  Wanneer u vragen heeft of u wenst graag een persoonlijk gesprek, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor.

  +31 (0) 341 – 360 244

  info@zielman.nl

  Een vakkundig en dynamisch team staat voor u klaar.