Over ons

Zielman makelaardij

Een begrip in Putten sinds 1989

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving en al meer dan 30 jaar begeleidt het team van Zielman mensen bij de aan- en verkoop van hun woning.

Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang.

Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.

Ook kunnen wij taxaties voor u uitvoeren. Wij taxeren voor een aan- of verkoopbeslissing of hypotheekaanvraag van particulieren. Op aanvraag taxeren wij voor banken, notaris- en advocatenkantoren.

Aangesloten bij Qualis

Ons kantoor is aangesloten bij Qualis en draagt daardoor het Qualis label. Dit label wordt gevoerd door 50 NVM makelaars door heel Nederland.

Pagina's van het Qualis magazine

Hoogwaardige actieve marketing

De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, hoogwaardige actieve marketing als tool bij de verkoopbemiddeling van woningen in het hogere segment.

Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM makelaars door heel Nederland. Het Qualis label is exclusief per werkgebied toegekend en Zielman voert het label voor deze regio. Woningen met een Qualis label staan natuurlijk ook op Funda.

Ons team

Heleen A. van de Beek

Makelaar (RM)

+31 (0)341 – 360 244

heleen@zielman.nl

Heleen van de Beek is haar carrière in de verzekeringsbranche begonnen bij de Kamerbeek Groep (later Meeus) te Amersfoort.

In 1980 is zij gestart in de makelaardij en vanaf die tijd heeft zij ruime ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Nijkerk.

Na het volgen van de vereiste studie, de vaktest en de verplichte beëdiging via de rechtbank draagt Heleen de titel van Register Makelaar.

Deze gedreven en vakkundige makelaar is in 2000 samen gaan werken met Henk Zielman en heeft dit kantoor, dat sinds 1989 in Putten gevestigd is en een begrip is in de omgeving, overgenomen.

Al meer dan 40 jaar oefent zij het makelaarsvak uit in het werkgebied van Putten en omstreken. Dit doet Heleen met enorm veel plezier, gedrevenheid, enthousiasme en deskundigheid.

Relly Leijenhorst

Assistent Makelaar

+31 (0)341 360 244

relly@zielman.nl

Als Assistent Makelaar heeft Relly een belangrijke functie binnen ons kantoor.

Ze vervult een schakel tussen de makelaar en opdrachtgevers maar ook tussen de binnen-, en buitendienst van ons kantoor. Alle werkzaamheden zowel in de binnen- als buitendienst spreken haar erg aan: zoals ze zelf zegt:

‘Je bent bezig met alle facetten van het makelaarsvak, en ik vind het mooi om onze opdrachtgevers op een persoonlijke manier te kunnen adviseren en begeleiden.

Het verkopen en kopen van een woning is een emotioneel proces, waarbij Relly zich 100% voor u inzet.

Bart Simons

Office manager

+31 (0)341 360 244

bart@zielman.nl

Bart is de spil binnen onze organisatie. Hij is onze office manager en coördineert vele taken binnen ons kantoor. Het contact met verkopers, kopers en woningzoekenden staat in deze functie centraal. Een belangrijk onderdeel van zijn functie is de verantwoording dragen voor de zorgvuldige uitvoering van commerciële procedures.

Bart is gedreven, integer en streeft naar optimale kwaliteit. Waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Bart is altijd bereikbaar voor al uw vragen.

Caroline Bergshoeff

Office manager

+31 (0)341 – 360 244

caroline@zielman.nl

Caroline is samen met Bart de spil binnen onze organisatie en ondersteunt de dagelijkse bedrijfsvoering van ons kantoor. Caroline is naast Bart het eerste aanspreekpunt voor verkopers, kopers en woningzoekende en helpt klanten verder.

Zij coördineert de interne en externe processen, bewaakt de agenda’s van de collega-makelaars en ondersteunt deze bij hun werkzaamheden. Caroline staat u graag te woord.

Britt Beijnen

Administratief medewerkster

+31 (0)341 360 244

info@zielman.nl

Britt treft u vijf dagen per week bij ons op kantoor aan. Als administratief medewerkster draagt Britt bij aan een optimaal verloop van alle interne en externe processen op ons kantoor.

Deze veelzijdige functie vervult Britt gemotiveerd en vol plezier met de focus op klantgerichtheid. Britt helpt u graag verder.

Vragen of een persoonlijk gesprek?

Wanneer u vragen heeft of u wenst graag een persoonlijk gesprek, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor.

Een vakkundig en dynamisch team staat voor u klaar.