Zielman Makelaardij O.Z.

Energielabel

Begin 2015 heeft elke woningeigenaar een voorlopig energielabel van de overheid ontvangen.

U kunt uw energielabel nu al inzien op de website van Energielabel.nl. Het voorlopige label heeft echter geen formele status. Bij de verkoop van uw woning dient u het label definitief te maken. Bekijk hier de brief van de Rijksoverheid. Elke huiseigenaar ontvangt deze brief vanaf half januari.

Staat uw woning te koop? Na januari zal Funda gaan starten met het publiceren van uw voorlopige of definitieve label. Belangrijk is te weten dat bij het transport u het definitieve label dient te overhandigen aan de koper. Wilt u uw voorlopige energielabel definitief maken, voer dan de onderstaande stappen uit:

  • Inloggen met DigiD op www.energielabelvoorwoningen.nl;
  • Woninggegevens aanpassen (max. 10 vragen over energetische maatregelen);
  • Bewijs uploaden (zoals aankoopdocumenten, foto’s);
  • Erkend deskundige kiezen die de aanvraag gaat controleren/ valideren;
  • Aanvraag versturen.

 

Houdt u er wel rekening mee dat het valideren van het label door een erkend deskundige enkele werkdagen in beslag zal nemen en mede afhankelijk is van de door u verstrekte informatie!

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met ons kantoor.

AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar die zorgvuldig de verkoop van uw woning kan begeleiden?

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.