Zielman Makelaardij O.Z.

Wat is een zoekprofiel en hoe werkt het?

 1. U geeft hieronder aan wat voor woning u zoekt, denk daarbij aan de prijsklasse en type woning. Deze gegevens – uw zoekprofiel – worden dan in ons systeem opgeslagen.
 2. Bij iedere nieuwe woning die wij in de verkoop nemen worden de gegevens met alle zoekprofielen vergeleken.
 3. Als deze nieuwe woning aan uw zoekprofiel voldoet krijgt u automatisch een foto met de omschrijving per e-mail toegestuurd. Uw droomhuis vinden was nog nooit zo eenvoudig!

Als uw droomhuis niet in ons aanbod te vinden is, kunt u altijd een zoekopdracht plaatsen. Neem voor meer informatie over een zoekopdracht en aankoopbegeleiding telefonisch contact met ons op of via info@zielman.nl

  Object type *

  Stel hier de minimum en maximum prijs waarin u in geïnteresseerd bent. *

  Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
  Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.