Verkoop van uw woning

Professionele begeleiding bij de verkoop van uw woning

Wat is mijn huis nu waard?

U heeft het besluit genomen om uw woning te verkopen. Dit kan een emotioneel en ingewikkeld traject zijn. Er komen ook veel zakelijke en praktische aspecten aan de orde.

Zielman Makelaardij staat voor u klaar om de verkoop van uw woning zo goed en zorgvuldig mogelijk te begeleiden.

Wij geven u, gratis en vrijblijvend, een actuele waarde-indicatie van uw woning.

Zet uw woning in de verkoop met Zielman Makelaardij.

Wij nemen u veel werk uit handen

Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt van Putten en omstreken speelt bij het verkopen van uw woning een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

Ontvang een professioneel en onafhankelijk advies over de verkoop van uw woning

In een vrijblijvend en oriënterend gesprek geven wij u een professioneel en onafhankelijk advies over de verkoop van uw woning.

Tijdens dit gesprek bespreken wij met u de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en de inhoud van onze dienstverlening. Daarnaast bespreken wij nog meer aspecten met u: de bouwkundige staat van uw woning, onderhoud, ligging, erfdienstbaarheden en de actuele marktomstandigheden. Verder onderzoeken wij de eigendomsbewijzen, andere akten, kadastraal uittreksel(s) en de kadastrale kaart.

Wanneer u besluit uw woning door Zielman Makelaardij te verkopen, wordt het verkooptraject in gang gezet.

Het verkooptraject ziet er als volgt uit:

 1. Presentatie
  Van uw woning worden professionele, aantrekkelijke foto’s en plattegronden gemaakt. Daarnaast wordt uw woning ingemeten via de NEN 2580-norm. Al deze materialen worden gebruikt voor het samenstellen van de brochure, etalage, www.zielman.nl, www.funda.nl en advertenties.
 2. Informatie verkoper
  Samen met u wordt de lijst van roerende zaken en de informatielijst ingevuld in verband met de informatieplicht van de verkoper.
 3. Brochure
  Vervolgens wordt van uw woning een uitgebreide, volledig in kleur uitgevoerde verkoopbrochure samengesteld. Hierin wordt onder andere een omschrijving van de woning opgenomen. Overzichtsfoto’s van de woning geven een duidelijk impressie en tekeningen van de woning worden gemaakt door een professioneel bedrijf.
 4. NVM
  Zielman Makelaardij is aangesloten bij de NVM. Dit heeft als voordeel dat wij deel uit maken van een landelijk werkend NVM-uitwisselingssysteem. Dagelijks geven wij ons nieuwe aanbod en de in prijs gewijzigde objecten door aan de NVM-makelaars.
 5. Etalage
  Elke dag kijken vele mensen in onze etalage. Een overzichtsfoto en beknopte omschrijving van de woning nemen wij op in onze etalage. Zeer vaak komen potentiële kopers binnen om meer informatie te krijgen over een woning. Wij geven dan een verkoopbrochure van de gevraagde woning mee.
 1. Wat doen wij om uw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. 
  De woning wordt op onze site, www.zielman.nl en op www.funda.nl geplaatst met overzichtsfoto’s, beschrijving, 360º foto en video van uw woning. Daarnaast kunnen potentiële kopers de brochure van uw woning downloaden via de websites.
 2. Actieve benadering
  Zielman Makelaardij kent een actieve benadering door onder andere gebruik te maken van het eigen zoekersbestand. Wanneer uw woning matcht met de door een zoeker opgegeven kenmerken, brengen wij uw woning onder zijn/haar aandacht.
 3. Open huizen dag
  Twee keer per jaar doet Zielman Makelaardij mee met de zogenaamde landelijke “NVM Open Huizen Dag”. Alle huizen die wij in de verkoop hebben, zijn deze dag vrijblijvend te bezichtigen.
 4. Onderhandelingen
  Gedurende het verloop van de onderhandelingen onderhouden wij met u een intensief contact. Hierbij geven wij u gericht advies. Biedingen en tegenvoorstellen worden altijd met uw goedkeuring gecommuniceerd naar de tegenpartij.
 5. Koopovereenkomst
  Na overeenkomen stellen wij een overeenkomst op. Hierin wordt de verkoopprijs, voorwaarden, gemaakte afspraken en opleveringsdatum opgenomen. De overeenkomst wordt de verkoper en koper getekend met het bijzijn van de makelaar. Na ondertekening van beide partijen gaan de drie dagen bedenktijd in van de koper. Vervolgens sturen wij de overeenkomst naar de betreffende notaris. De notaris verzorgt de uiteindelijke eigendomsoverdracht. Ook hierbij staat de makelaar u terzijde.

Aanvraag gesprek voor de verkoop van uw woning

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Contact opnemen of een afspraak maken?

  Wanneer u vragen heeft of u wenst graag een persoonlijk gesprek, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor.

  +31 (0) 341 – 360 244

  info@zielman.nl

  Een vakkundig en dynamisch team staat voor u klaar.