Nieuwbouwproject Rimpeler Fase 3

Logo van Rimpeler Putten

Brochure

Prijslijst eengezinswoningen 

Prijslijst tweekappers

Begeleidende brief aankoopprocedure

In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door veel groen. De wijk wordt gesitueerd aan de westkant van Putten, tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en Rimpelerweg. In totaal komen er ruim 300 woningen verdeeld over verschillende woonerven. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor een karaktervolle woonwijk ontstaat! Bij het creëren van de wijk wordt de BENG-norm gehanteerd, waardoor de woningen nu al voldoen aan de duurzaamheidseisen van 2021. Een fijn thuis voor iedereen.

Dorps, groen en sfeervol zijn de kenmerken van dit nieuwe project.

Fase 3

Fase 3 zal bestaan uit 25 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen hebben allen een bijzondere uitstraling met het thema ‘fijn buitenwonen in Rimpeler’. In deze fase worden naast de eigentijdse dorpse woningen ook parkwoningen gebouwd, bijzonder ruime woningen die passen in de zogenoemde groene parkzone dat vanuit Bijsteren doorgetrokken wordt richting het station. De woningen in deze fase zijn ontworpen door Sacon Architecten uit Zwolle.

AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar die zorgvuldig de verkoop van uw woning kan begeleiden?

Contact

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.