Zielman Makelaardij O.Z.

DienstenWat mag u van ons verwachten?

Een huis kopen of verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen hierbij kijken. Van taxatie, financiering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en de uiteindelijke levering bij de notaris.

Neemt u eens contact met ons op, wij kunnen u bij alle genoemde aspecten adviseren.

Contact

Verkoop

Wat is mijn huis nu waard?

Zielman Makelaardij geeft u, gratis en vrijblijvend, een actuele waardebepaling van uw woning.

U heeft het besluit genomen om uw woning te verkopen. Dit kan een emotioneel en ingewikkeld traject zijn. Er komen ook veel zakelijke en praktische aspecten aan de orde. Zielman Makelaardij staat voor u klaar om de verkoop van uw woning zo goed en zorgvuldig mogelijk te begeleiden. Wij nemen u veel werk uit handen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt van Putten en omstreken speelt bij het verkopen van uw woning een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

Lees meer

Aankoop

Het kopen van een woning is een ingewikkeld, emotioneel maar ook uitdagend proces. Er gebeuren veel spannende dingen in uw leven. Het kopen van een woning is wellicht een van de spannendste gebeurtenissen en er komen vaak veel vragen bij u boven. Een makelaar die u helpt, ondersteunt en met u meedenkt, neemt heel wat zorgen uit handen. Kwaliteit, vertrouwen en deskundigheid zijn hierbij van belang. Zielman Makelaardij waarborgt deze criteria.

Lees meer

Taxeren

De taxatie van een object wordt mede bepaald door de marktwaarde. Zielman Makelaardij kan u daarbij van dienst zijn. Het taxeren van een object vergt de nodige kennis van de taxateur, niet alleen van het object, maar ook van de lokale markt. Daarnaast spelen andere factoren mee, zoals de ligging van het object, de staat van onderhoud, de perceelgrootte en het aantal kubieke meters.

Lees meer
Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.