Zielman, trotse drager van het Qualis label, verkoop makelaars in het topsegment.Al jaren zijn wij als één van de weinige makelaars in Putten en omstreken aangesloten bij Qualis.

Dit houdt in dat wij 6 keer per jaar een Qualis-uitgave uitbrengen. Twee keer per jaar wordt er een Qualis Gallery uitgegeven en vier keer per jaar is er een uitgave van het Qualis Magazine. Naast deze mooie uitgaven adverteert Qualis in het NRC Handelsblad en zijn ook alle woningen te bekijken op de website van Qualis.

Bent u op zoek naar een woning in het hogere segment of vindt u het ‘gewoon’ leuk om onze uitgaven te lezen of inspiratie op te doen?

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de digitale uitgave van het magazine, of neem contact met ons op.

Lees hier meer over Qualis.

Bekijk ons aanbod

AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar die zorgvuldig de verkoop van uw woning kan begeleiden?

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.