Dé makelaar in Voorthuizen

Makelaar in Voorthuizen

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Voorthuizen? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Voorthuizen en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Voorthuizen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Voorthuizen voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Voorthuizen die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Voorthuizen van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Voorthuizen die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Voorthuizen, entree van de Veluwe

  Het dorp Voorthuizen wordt ook wel de entree van de Veluwe genoemd, aangezien het dorp aan de rand van het prachtige natuurgebied ligt. Wist u dat de Hoofdstraat van Voorthuizen vroeger deel uitmaakte van één van de belangrijkste doorgaande wegen van Nederland? Dit kwam door de strategische ligging tussen Amsterdam en Deventer met de handelsweg van Harderwijk naar Wageningen.

  In Voorthuizen komen cultuur en natuur samen. Ervaar het zelf.

  Wat is er te doen in de regio Voorthuizen?

  Of u nou in Voorthuizen woont of werkt of op vakantie bent in dit prachtige dorp: er is van alles te doen in Voorthuizen en omgeving. Van heerlijk fietsen in de natuur over het uitgebreide knooppuntennetwerk en het mooie buitengebied al wandelend ontdekken op de klompenpaden tot het brengen van een bezoekje aan de prachtige oude molens, de diverse musea en een ontspannend recreatiegebied.

  Team Zielman Makelaardij op kantoor

  Bezienswaardigheden

  Rijksmonumenten
  Voorthuizen heeft 7 rijksmonumenten die allemaal het bezoeken waard zijn. Van archeologische monumenten met 3 grafheuvels tot de toren van een Nederlands Hervormde Kerk.

  Maïsdoolhof
  Speelpark & Maïsdoolhof Voorthuizen is een leuke plek voor jong en oud. Klimmen en klauteren, vliegen in een helikopter, racen op de traptractor, een speurtocht door het maïsdoolhof of bijkomen in het maïszwembad.

  IJsboerderij De Oude Deel
  In de ijsboerderij wordt heerlijk roomijs van dagverse melk van de koeien uit eigen stal gemaakt. Verser kan dus bijna niet. De ideale combinatie om lekker te genieten en te spelen.

  Recreatiegebied Zeumeren
  Dé ideale bestemming voor een dagje uit met familie, vrienden, school of collega’s. Zeumeren is een aan het water gelegen recreatiegebied met zandstranden dat voor alle leeftijden wat te bieden heeft: shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen- en buitenspelen in het grote avonturenparadijs.

  Diverse musea
  Musea voor jong en oud. In het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum gaat u terug in de tijd dat er geen elektriciteit was en de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Het Nederlands Pluimveemuseum is een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op een mooie manier wordt getoond.

  Veluwse klederdracht
  Hoe leuk is het om op de foto te gaan in de traditionele Veluwse klederdracht? Allemaal in een leuk decor gebouw van spullen uit grootmoeders tijd.

  Wilbrinkbos
  Het Wilbrinkbos is vanuit Voorthuizen de entree van de Veluwe. De heuvels in het ‘Heuveltjesbos’ zijn waarschijnlijk voormalige stuifduinen, ontstaan tijdens de laatste ijstijd. Deze heuvels worden gecombineerd met vele karakteristieke bomen met bovengrondse wortels. Wild spotten? Ook dat kan in het Wilbrinkbos.

  Praktische locaties

  • Er bevinden zich 5 basisscholen in Voorthuizen, waaronder ook 1 openbare basisschool.
  • Voorthuizen heeft 3 supermarkten, verspreid door het dorp. Daarnaast is er elke zaterdag een warenmarkt.
  • Voorthuizen is 1 van de 9 kernen van de gemeente Barneveld en ligt centraal in Nederland op ongeveer 25 km van steden als Apeldoorn, Amersfoort, Ede en Harderwijk. Vlakbij de snelweg A1.
  • Of u nou graag alleen, met een maatje of in teamverband sport: de gemeente Barneveld biedt tal van mogelijkheden: badminton, korfbal, biljart, yoga, jeu de boules, fitness, loopgroepen, paardensport, tennis, voetbal, volleybal en meer.

  Woningen te koop in Voorthuizen

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244