Dé makelaar in Uddel

Makelaar in Uddel

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Uddel? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Uddel en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Uddel te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Uddel voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Uddel die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Uddel van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Uddel die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Uddel: een dorp dat bruist van de activiteiten

  Het dorp Uddel ligt midden in de Veluwe en valt onder de gemeente Apeldoorn. Uddel heeft de religieuze en politieke kenmerken van de Bijbelgordel, oftewel een dorp waar relatief veel bevindelijk gereformeerden wonen. Het Uddelermeer is één van de bekendste trekpleisters van Uddel. Wist u dat Uddel zelfs een eigen volkslied heeft?

  Wat is er te doen in Uddel en omgeving?

  Uddel is een dorp dat ‘leeft’ en vaak bruist van de activiteiten. Uddel kent een groot verenigingsleven waar menig inwoner lid van is. Van een prachtige natuur tot een rijke geschiedenis: Uddel heeft het allemaal. Wij zetten alle praktische informatie en de mooiste bezienswaardigheden graag voor u op een rijtje.

  Team Zielman Makelaardij op kantoor

  Bezienswaardigheden

  Het Uddelermeer
  Het Uddelermeer is het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland. Het is een historische bezienswaardigheid waar u lekker kunt fietsen en wandelen. Geniet van een kopje koffie met iets lekkers bij het restaurant en geniet van al het moois om u heen.

  De Hunneschans
  De Hunneschans is een middeleeuwse ringwalburg aan het Uddelermeer. Vermoedelijk is deze in de tiende eeuw gesticht door de graven als bewaking van de handelsroute vanaf de Veluwe naar de Noordzee.

  Het Bleekemeer
  Minder bekend dan het Uddelermeer is het Bleekemeer. Toch heeft het Bleekemeer dezelfde ontstaansgeschiedenis. Het zijn namelijk allebei pingo-ruïnes. Het verschil? Het Bleekemeer is half begroeid met bomen en struiken.

  Knuffelboerderij
  Heeft u altijd al eens met een koe of een ander boerderijdier willen knuffelen? Op de Knuffelboerderij in Uddel krijgt u die kans. Maak kennis met het vriendelijke boerenleven op de nostalgische boerderij.

  Verder zijn er in de directe omgeving nog verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan het Dolfinarium in Harderwijk, het Klimbos in Garderen of Apenheul in Apeldoorn. Uddel is dé uitvalsbasis voor een leuk dagje uit.

  Praktische locaties

  • Uddel ligt op de Veluwe in de directe omgeving van onder andere Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo. Uddel is bereikbaar via de snelwegen A1 en A28.
  • Er zijn 3 scholen in Uddel: 2 scholen voor het basisonderwijs en 1 school voor het voortgezet onderwijs. Deze laatstgenoemde school is een dependance van een school in Apeldoorn.
  • Zoals gezegd kent Uddel een actief verenigingsleven. Diverse sportverenigingen zoals voetbal, volleybal en darten, maar ook zangverenigingen en een muziekvereniging.
  • Uddel heeft 1 supermarkt, maar kent daarnaast nog wel de diverse speciaalzaken zoals een slager, een bakker en een groente- en fruitspecialist.

  Woningen te koop in Uddel

  Vossen 15 in Uddel, 3888 NW
  Uddel /183 m2 /6 kamers

  Vossen 15

  € 1.495.000,- k.k.

  Meer info
  Heegderweg 20 in Uddel, 3888 MD
  Uddel /507 m2 /10 kamers

  Heegderweg 20

  € 1.895.000,- k.k.

  Meer info

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244