Dé makelaar in Stroe

Makelaar in Stroe

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Stroe? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Stroe en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Stroe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Stroe voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Stroe die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Stroe van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Stroe die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Stroe, één van de oudste nederzettingen van Nederland

  Stroe is waarschijnlijk één van de oudste nederzettingen van Nederland. Stroe is een dorp in de gemeente Barneveld op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Door deze ligging is Stroe dé perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietsroutes door beide natuurgebieden. Geniet van de rust, geniet van Stroe.

  Wat is er te doen in Stroe en omgeving?

  In het dorpje Stroe staat gezelligheid centraal. Zowel voor de inwoners als voor dagjesmensen in Stroe is er van alles te beleven in Stroe zelf en de omgeving.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Geitenboerderij De Groote Stroe
  Geitenboerderij De Groote Stroe heeft een groot assortiment biologische geitenkazen. Door de boer en boerin zelf gemaakt. De geitenboerderij is ook open voor rondleidingen. Tijdens een rondleiding ontmoet u de geiten, proeft u een lekker stukje kaas en krijgt u te zien hoe de kazen gemaakt worden.

  Klein Boskoop
  Klein Boskoop is een kijk- en wandeltuin in Stroe. Het is de naam van de tuin van de familie van Vliet, middenin de Veluwe. Een schitterende kijktuin waar u in het seizoen gemakkelijk een paar uur kunt ronddwalen.

  Het Marskramerpad
  Stroe ligt aan de Europese wandelroute E11, beter bekend als het Marskramerpad. Het Marskramerpad is een lange-afstand-wandelpad dat Den Haag en het Duitse Bad Bentheim met elkaar verbindt. Het Marskramerpad is 372 km lang.

  Rijksmonumenten
  De plaats Stroe telt 6 inschrijvingen in het Rijksmonumentenregister. En allemaal zijn ze het bezoeken waard. Van een terrein met 12 grafheuvels en overblijfselen van verschillende prehistorische cultuurperioden tot de Kegelschuur en Hoeve Hooimansgoed.

  Praktische locaties

  • Het dorp Stroe telt 1 supermarkt, maar in de gehele gemeente Barneveld heeft u een uitgebreide keuze aan diverse soorten supermarkten.
  • In Stroe vindt u 1 basisschool. Basisschool De Bron. Voor scholen voor het voortgezet onderwijs zit u in de gemeente Barneveld helemaal goed.
  • Stroe ligt vlakbij de snelweg A1. Binnen een kleine 15 minuten zit u op de snelweg naar uw bestemming.
  • Ondanks dat Stroe een redelijk klein dorp is, is er toch een vrij divers aanbod aan sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltennisvereniging, fitness, een sjoelvereniging, een vereniging waar boksen en taekwondo aangeboden worden, een tennisvereniging, een voetbalvereniging en een zaalvoetbalvereniging.
  • Stroe ligt op een kleine 5 km afstand van Barneveld.

  Woningen te koop in Stroe

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244