Dé makelaar in Harderwijk

Makelaar in Harderwijk

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Harderwijk? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Harderwijk en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Harderwijk te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Harderwijk voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Harderwijk die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Harderwijk van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Harderwijk die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Harderwijk, altijd wel iets te beleven

  Harderwijk heeft een rijke geschiedenis. Al sinds 1252 wordt Harderwijk aangeduid als Hanzestad. Om de handel over zee te beschermen sloot Harderwijk zich aan bij het Duitse Hanze. En nu zijn de sporen van deze tijd nog altijd zichtbaar. In Harderwijk is altijd wel iets te beleven. Geniet van deze Hanzestad als culinaire stad, geniet van de prachtige omgeving van de Veluwe of kom gezellig winkelen.

  Wat is er te doen in Harderwijk?

  Harderwijk kent volop activiteiten en bezienswaardigheden. Er is meer dan genoeg te doen. Dit komt misschien door de ligging tussen bos en water, door de veelzijdige en gezellige binnenstad. Het is niet alleen een heerlijke winkelstad, maar ook een stad om lekker van te genieten op het terras. Wij zetten de leukste bezienswaardigheden en praktische informatie die u nodig heeft, graag voor u uiteen.

  Bezienswaardigheden

  Het Dolfinarium
  Wanneer u zegt Harderwijk, zegt u automatisch Het Dolfinarium. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Een dagje Dolfinarium betekent gegarandeerd spetterpret.

  Rondvaarten
  Ga aan boord van de originele Harderwijker Botter en ontdek de brede wateren van de voormalige Zuiderzee. Geniet van het uitzicht, van de zilte lucht.

  Fietsen en wandelen
  Eindeloos fietsen en wandelen door de Veluwse bossen. Heuvel op, heuvel af. Langs heide en zandverstuivingen. Laad uzelf weer op bij één van de vele rustpunten.

  Het Palingmuseum
  Het Palingmuseum in Harderwijk is uniek in Nederland. In het museum wordt veel informatie gedeeld over de mysterieuze paling, maar ook de overgang van Zuiderzee naar IJsselmeer komt uitgebreid aan bod.

  Het Stadsstrand
  Op steenworp afstand van de historische binnenstad van Harderwijk ligt het Stadsstrand. Een eiland met een zandstrand waar het water overal kniediep is. Een stuk veiliger voor jong en oud dus.

  Marius van Dokkum Museum
  In het Marius van Dokkum Museum worden de schilderijen van Marius van Dokkum tentoongesteld. Van portretten en stillevens tot vrije onderwerpen. Schilderijen met veel details en vaak iets humoristisch.

  Praktische locaties

  • Harderwijk telt meer dan 10 supermarkten, waaronder ook een toko (oosterse supermarkt). De supermarkten zitten verspreid door heel de stad.
  • De mogelijkheden om te sporten in Harderwijk zijn divers. Van atletiek, voetbal en basketbal tot dansscholen, fitnesscentra, judo en kanovaren. Ga gerust en kijkje nemen en ervaar zelf wat het beste bij u past.
  • Harderwijk heeft een zeer divers aanbod van basisscholen. Van katholiek tot openbaar tot speciaal onderwijs. Daarnaast zijn er ook nog meerdere scholen voor het voortgezet onderwijs.
  • Binnen zo’n 5 minuten zit u vanaf het centrum van Harderwijk op de A28.

  Woningen te koop in Harderwijk

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244