Dé makelaar in Garderen

Makelaar in Garderen

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Garderen? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Garderen en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Garderen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Garderen voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Garderen die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Garderen van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Garderen die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Het mooie, oude dorp Garderen

  Het dorp Garderen ligt in de gemeente Barneveld en is een agrarische enclave op de westflank van de Veluwe. Het mooie, oude dorp is altijd ingesteld op toeristen. Molen ‘De Hoop’ is het letterlijke herkenningspunt van Garderen. Eén van de mooiste panorama’s van de Veluwe, met een bijzondere charme.

  Wat is er te doen in Garderen en omgeving?

  Volgens de gemeente Garderen is het er niet alleen fantastisch om te wonen en te werken, maar ook om te recreëren. Wij zetten graag de meest bijzondere bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u op een rijtje.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Klimbos
  Garderen beschikt over het hoogste klimbos van Nederland. Het klimbos beschikt over wel 7 verschillende parcoursen tot wel 25 meter hoogte. Dit bos is zowel voor de minder sportieve als de geoefende klimmers zeer geschikt.

  Het FietsCafé
  Fietst u graag en zoekt u het liefste de leukste en meest bijzondere plekjes uit voor uw fietsroutes en de bijbehorende pauzes? Breng dan zeker een bezoekje aan het FietsCafé in Garderen. Geniet van een lekker kopje koffie, een Veluws biertje en diverse lokale lekkernijen.

  De Beeldentuin
  De Beeldentuin in Garderen telt meer dan 4.000 verschillende beelden, gemaakt van allerlei materialen. Bijzonder om te zien is het bijbehorende showroomdorp dat niet oogt als een winkel, maar een gezellig vakantiedorpje met authentieke gevels en oude klinkers.

  Veluws Zandsculpturenfestijn
  Jaarlijks worden tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen de mooiste zandsculpturen gecreëerd door ware zandkunstenaars van over de hele wereld. Een uniek en attractief uitje voor het hele gezin.

  Diverse boerderijen
  Op diverse boerderijen kunt u kennismaken met alle boerderijbewoners. Koop de mooiste streekproducten in de bijbehorende boerderijwinkels, bezoek de boerenmarkt of maak een excursie.

  Praktische locaties

  • Het dorp Garderen beschikt zelf over 3 supermarkten in diverse prijsklassen. In de gehele gemeente Barneveld zijn er nog veel meer supermarkten tot uw beschikking.
  • In Garderen bevindt zich 1 basisschool.
  • In Garderen zijn er sportmogelijkheden voor jong en oud. U kunt voetballen, zwemmen, paardrijden en hardlopen bij verschillende verenigingen of allerlei vormen van fitness beoefenen in het Aquino Healthcenter.
  • Garderen ligt centraal in Nederland en is eenvoudig te bereiken. Binnen enkele minuten zit u vanuit het centrum van Garderen op de snelweg A1. Met het openbaar vervoer is Garderen ook goed bereikbaar.

  Woningen te koop in Garderen

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244