Dé makelaar in Ermelo

Makelaar in Ermelo

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Ermelo? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Ermelo en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Ermelo te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Ermelo voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Ermelo die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Ermelo van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Ermelo die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Ermelo, een dorp met een veelzijdig karakter

  Ermelo is een dorp met een veelzijdig karakter, een geweldige plek om te wonen, te werken en om van te genieten tijdens een weekendje weg of vakantie. Waarom? Met de Veluwe in de ‘voortuin’ en het strand in de ‘achtertuin’.

  Wat is er allemaal te doen in Ermelo?

  Veel activiteiten in en om Ermelo vinden in de buitenlucht plaats: fietsen over de mooie hei, paardrijden door de bossen, surfen bij Strand Horst of klimmen in klimbos Ermelo. Het buitenleven staat centraal. Daarnaast zijn winkelen in het gezellige centrum, wijn proeven in de lokale wijngaard en genieten van de rust bij de Schaapskooi ook typerende activiteiten in Ermelo.

  Wij zetten zowel de praktische zaken als de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  Strand Horst
  Strand Horst is één van de populairste windsurf- en kitesurflocaties van Nederland. Dit komt door de centrale ligging en het ondiepe water. Door de diverse ligweiden en zandstranden is het perfect voor een dagje aan het water.  

  Klompenpaden
  Klompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze voeren over onverharde paden via boerenland en landgoederen. Dé manier om het mooie buitengebied van Ermelo op een rustige manier te ontdekken.  

  Wijngaard Telgt
  De echte wijnliefhebber kan en mag Wijngaard Telgt niet overslaan. Bij Wijngaard Telgt worden diverse soorten wijn gemaakt. Kies voor een rondleiding, een excursie, een wijnproeverij of geniet van een glaasje wijn op het wijnterras in de natuur.

  Landgoed Staverden
  Bij een bezoek aan Ermelo mag Landgoed Staverden niet ontbreken. Het landgoed bestaat uit een koetshuis, een landhuis, een oranjerie en een mooi aangelegd park. Ontdek al wandelend de gevarieerde natuur en de verschillende diersoorten.  

  De Schaapskooi
  Ga op zoek naar de kudde schapen op de heide en leer op een interactieve manier meer over De Schaapskooi.

  Museum Het Pakhuis
  In Museum Het Pakhuis kunt u op expeditie door het verre verleden van Ermelo.

  Praktische locaties

  • De gemeente Ermelo telt 7 supermarkten in verschillende prijsklassen. Daarnaast vindt op elke dinsdagochtend de weekmarkt plaats op het Raadhuisplein.
  • Bent u op zoek naar een goede basisschool of middelbare school voor uw kind(eren)? Ermelo biedt meer dan 10 verschillende basisscholen, 3 scholen in het speciaal onderwijs en 1 school voor het voortgezet onderwijs.
  • Ermelo biedt diverse mogelijkheden om te sporten. Van voetbal, atletiek en basketbal tot karate en roeien.
  • De dichtstbijzijnde, grote stad bij Ermelo is Amersfoort op 23 km. Ook Apeldoorn ligt vlakbij op 25 km afstand.
  • Vanuit het centrum van Ermelo zit u binnen 6 minuten op de A28. Gunstig gelegen nabij de snelweg dus.

  Woningen te koop in Ermelo

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244