Dé makelaar in De Veluwe

Makelaar in De Veluwe

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in De Veluwe? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in De Veluwe en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die De Veluwe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in De Veluwe voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in De Veluwe die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in De Veluwe van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in De Veluwe die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  De Veluwe, om heerlijk tot rust te komen

  De Veluwe is een streek in de provincie Gelderland met daarin onder andere de gemeenten Harderwijk, Amersfoort, Barneveld en Ermelo. De Veluwe is een gigantisch beschermd natuurgebied van 1000 km2. Het is schitterend en divers.

  Het grootste gedeelte van de natuur van de Veluwe is voortgekomen uit de stuwwallen uit de Saale-ijstijd. Van uitgestrekte bossen en kleurrijke heidevelden tot stuifduinen en lieflijke dorpjes. De streek waar niets moet en waar u heerlijk tot rust kunt komen.

  Wist u dat De Veluwe volgens de meeste mensen het mooiste natuurgebied van Nederland is? Geniet al wandelend of fietsend van het mooie landschap.

  Wat is er allemaal te doen in De Veluwe?

  De Veluwe kent 2 nationale parken, namelijk Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. De hoogste heuvel op de Veluwe is maar liefst 109,9 meter hoog en er lopen meer dan 2000 herten rond.

  Of u nu woont of werkt in De Veluwe of op vakantie bent: dit natuurgebied is zeker uw bezoek waard. Wij zetten graag de mooiste, meest bijzondere en leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De uitkijktorens
  Zoals gezegd heeft de Veluwe hoge heuvels. Geniet van de adembenemende uitzichten op één van de 5 uitkijktorens. Het is even klimmen, maar zeker de moeite waard.

  Het Nederlands Openluchtmuseum
  Ervaar Nederland in het klein in het Nederlands Openluchtmuseum. Van Zaanse huisjes tot Amsterdamse grachtenpandjes: u bewondert ze allemaal in één dag vanuit de oude tram. Maak een rondreis door eigen land.

  Een waar kinderparadijs
  Bent u op zoek naar een echte activiteit voor de kinderen? Dan is Kinderparadijs Malkenschoten precies datgene wat u zoekt. Wat ooit als kinderboerderij begon is inmiddels uitgegroeid tot een wereld vol activiteiten voor kinderen. Zoals hutten bouwen, waterfietsen, trampolines en midgetgolf.

  De Veluwse Bron
  Ook bij slecht weer is er op de Veluwe van alles te doen. Slechte weersomstandigheden zijn het perfecte excuus voor een dagje in het sauna en wellness resort de Veluwse Bron. Geniet van de ontspanning en het prachtige uitzicht op het meer.

  Het Kröller-Müller Museum
  Het Kröller-Müller Museum wordt ook wel het culturele hoogtepunt van de Veluwe genoemd. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie van diverse kunstenaars. Het bijbehorende beeldenpark is 25 hectare groot.

  Apenheul
  Apenheul in Apeldoorn is een leuk dagje uit voor jong en oud. Maak kennis met zo’n 300 apen. De meeste apensoorten lopen gewoon los rond en sommige zijn niet bang van wat contact met de bezoekers. Dat is wat de Apenheul juist zo leuk maakt.

  Paleis Het Loo
  Paleis Het Loo is het vroegere jachtverblijf van de Oranjes. Voorheen diende het paleis als zomerresidentie, maar inmiddels is het een museum met interessante tentoonstellingen met betrekking tot de koninklijke familie.

  Bovenstaande is een kleine greep uit de vele activiteiten die de Veluwe rijk is. Ervaar het zelf en geniet van de Veluwe.

  Woningen te koop in De Veluwe

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244