Dé makelaar in Amersfoort

Makelaar in Amersfoort

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Amersfoort? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Amersfoort en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Amersfoort te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Amersfoort voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Amersfoort die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Amersfoort van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Amersfoort die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Amersfoort, een stad met een prachtige middeleeuwse stadskern

  In de stad Amersfoort valt veel te beleven. Amersfoort is een stad met een lange geschiedenis en een eeuwige wedijver met Utrecht. Waarom? Omdat de twee steden erg veel op elkaar lijken. Amersfoort ligt in het midden van ons land, in de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Kenmerkend aan Amersfoort is de prachtige, middeleeuwse stadskern met grachten en wallen.

  Wat is er te doen in Amersfoort?

  Of u nou woont of werkt in Amersfoort, een dagje uit in of rondom Amersfoort gepland hebt staan of lekker op vakantie gaat in eigen land: in Amersfoort is van alles te doen en te beleven. Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige omgeving die zo typerend is voor Amersfoort: van uitgestrekte parken en bossen tot natuurgebieden en zandverstuivingen. Maar ook de cultuur- en shopliefhebbers vervelen zich zeker niet tijdens een bezoekje aan Amersfoort.

  Wij zetten graag de leukste bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u uiteen.

  Bezienswaardigheden

  DierenPark Amersfoort
  Kom genieten in de meest speelse dierentuin van Nederland. De hele dierentuin is namelijk één groot speelparardijs. Je kan er klimmen en klauteren en allerlei dieren ontmoeten; met of zonder slurf, kwispelend of brullend, groot en klein. Ideaal voor een dagje uit met het gezin.

  Prachtige natuurgebieden
  Amersfoort ligt te midden van de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug, Arkemheen-Eemland en de Veluwe en de Gelderse Vallei. Geniet van de prachtig uitgestrekte natuur, adembenemend mooie blauwgraslanden, zeldzame planten en het best bewaarde geheim van het gebied: de rivier de Eem.

  Rondvaarten Waterlijn
  Geniet tijdens een rondvaart van een fantastisch zicht op de vele monumenten die Amersfoort rijk is. Eeuwenoude poorten, gebeeldhouwde taferelen, monumentale gevels en Muurhuizen.

  Mondriaanhuis
  Het Mondriaanhuis is het geboortehuis van Piet Mondriaan. Reis door het leven van Mondriaan en ontdek zijn iconische werk.

  De Koppelpoort
  De Koppelpoort wordt ook wel het visitekaartje van Amersfoort genoemd. Het is een unieke combinatie van een landpoort en een waterpoort. Het is de enige van zijn soort in Nederland.

  De Nieuwe Stad
  De Nieuwe Stad is een stad in Amersfoort. Een stad in een stad dus. Het is een inspirerende mix van oud en nieuw. In de Nieuwe Stad proeft u de authentieke sfeer en de rijke geschiedenis.

  Praktische locaties

  • Door de centrale ligging van Amersfoort in ons land, ligt de stad vlakbij een aantal snelwegen zoals de A1 en de A28. Ook met het openbaar vervoer is Amersfoort goed bereikbaar.
  • De stad Amersfoort telt bij elkaar wel meer dan 30 supermarkten, in verschillende prijsklassen en verspreid door de stad.
  • Amersfoort heeft in totaal tientallen basisscholen en middelbare scholen. Van katholiek tot openbaar tot speciaal onderwijs. Keuze genoeg dus!
  • Amersfoort telt in totaal meer dan 90 sportverenigingen. Voor ieder wat wils dus. Ervaar zelf wat het beste bij u past.

  Woningen te koop in Amersfoort

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244