Huis kopen in Voorthuizen

Huis kopen in Voorthuizen

Bent u van plan om een huis te kopen in Voorthuizen? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Voorthuizen. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Voorthuizen? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Voorthuizen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Voorthuizen? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Voorthuizen en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Voorthuizen of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Voorthuizen, entree van de Veluwe

  Het dorp Voorthuizen wordt ook wel de entree van de Veluwe genoemd, aangezien het dorp aan de rand van het prachtige natuurgebied ligt. Wist u dat de Hoofdstraat van Voorthuizen vroeger deel uitmaakte van één van de belangrijkste doorgaande wegen van Nederland? Dit kwam door de strategische ligging tussen Amsterdam en Deventer met de handelsweg van Harderwijk naar Wageningen.

  In Voorthuizen komen cultuur en natuur samen. Ervaar het zelf.

  Wat is er te doen in de regio Voorthuizen?

  Of u nou in Voorthuizen woont of werkt of op vakantie bent in dit prachtige dorp: er is van alles te doen in Voorthuizen en omgeving. Van heerlijk fietsen in de natuur over het uitgebreide knooppuntennetwerk en het mooie buitengebied al wandelend ontdekken op de klompenpaden tot het brengen van een bezoekje aan de prachtige oude molens, de diverse musea en een ontspannend recreatiegebied.

  Team Zielman Makelaardij op kantoor

  Bezienswaardigheden

  Rijksmonumenten
  Voorthuizen heeft 7 rijksmonumenten die allemaal het bezoeken waard zijn. Van archeologische monumenten met 3 grafheuvels tot de toren van een Nederlands Hervormde Kerk.

  Maïsdoolhof
  Speelpark & Maïsdoolhof Voorthuizen is een leuke plek voor jong en oud. Klimmen en klauteren, vliegen in een helikopter, racen op de traptractor, een speurtocht door het maïsdoolhof of bijkomen in het maïszwembad.

  IJsboerderij De Oude Deel
  In de ijsboerderij wordt heerlijk roomijs van dagverse melk van de koeien uit eigen stal gemaakt. Verser kan dus bijna niet. De ideale combinatie om lekker te genieten en te spelen.

  Recreatiegebied Zeumeren
  Dé ideale bestemming voor een dagje uit met familie, vrienden, school of collega’s. Zeumeren is een aan het water gelegen recreatiegebied met zandstranden dat voor alle leeftijden wat te bieden heeft: shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen- en buitenspelen in het grote avonturenparadijs.

  Diverse musea
  Musea voor jong en oud. In het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum gaat u terug in de tijd dat er geen elektriciteit was en de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Het Nederlands Pluimveemuseum is een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op een mooie manier wordt getoond.

  Veluwse klederdracht
  Hoe leuk is het om op de foto te gaan in de traditionele Veluwse klederdracht? Allemaal in een leuk decor gebouw van spullen uit grootmoeders tijd.

  Wilbrinkbos
  Het Wilbrinkbos is vanuit Voorthuizen de entree van de Veluwe. De heuvels in het ‘Heuveltjesbos’ zijn waarschijnlijk voormalige stuifduinen, ontstaan tijdens de laatste ijstijd. Deze heuvels worden gecombineerd met vele karakteristieke bomen met bovengrondse wortels. Wild spotten? Ook dat kan in het Wilbrinkbos.

  Praktische locaties

  • Er bevinden zich 5 basisscholen in Voorthuizen, waaronder ook 1 openbare basisschool.
  • Voorthuizen heeft 3 supermarkten, verspreid door het dorp. Daarnaast is er elke zaterdag een warenmarkt.
  • Voorthuizen is 1 van de 9 kernen van de gemeente Barneveld en ligt centraal in Nederland op ongeveer 25 km van steden als Apeldoorn, Amersfoort, Ede en Harderwijk. Vlakbij de snelweg A1.
  • Of u nou graag alleen, met een maatje of in teamverband sport: de gemeente Barneveld biedt tal van mogelijkheden: badminton, korfbal, biljart, yoga, jeu de boules, fitness, loopgroepen, paardensport, tennis, voetbal, volleybal en meer.

  Woningen te koop in Voorthuizen

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244