Huis kopen in Nijkerk

Huis kopen in Nijkerk

Bent u van plan om een huis te kopen in Nijkerk? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Nijkerk. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Nijkerk? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Nijkerk te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Nijkerk? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Nijkerk en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Nijkerk of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Nijkerk, een stad met een rijke historie

  De stad Nijkerk ligt aan de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Het is een stad met een rijke historie. Wist u dat de stad haar naam te danken heeft aan een nieuwgebouwde kerk? De bestaande kapel werd getroffen door een veenbrand. Door de nieuwe kerk kreeg de stad in het dialect de naam Nije Kerck. Nijkerk dus.

  Of u nou woont of werkt in Nijkerk of gewoon een dagje uit in en rondom deze Gelderse stad heeft gepland: geniet van het mooie historische centrum, de bossen en de hei en de meest bijzondere bezienswaardigheden.

  Wat is er allemaal te doen in Nijkerk?

  Nijkerk is een mooie gemeente met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Nijkerkerveen en Hoevelaken. Alle drie omgeven door een bijzonder landschap. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe en vlakbij een open water kunt u prachtige wandel- en fietsroutes volgen. Lekker eten en drinken en een gezellig winkelcentrum behoren ook tot de mogelijkheden.

  Wij zetten graag de praktische locaties en de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De Jachthaven
  De Jachthaven van Nijkerk is bij uitstek dé plek om naar boten en watersporters te kijken, onder het genot van een lekker hapje en/of drankje. Bovendien is het mogelijk om met een motorboot vanaf de Jachthaven tot de rand van het centrum van Nijkerk te varen.

  Vissen
  Bent u een echte visliefhebber? Dan kan Nijkerk u zeker in deze behoefte voorzien. Nijkerk beschikt over een aantal mooie visplekken waar u ook zonder vispas kunt vissen.

  Museum Oud Nijkerk
  In het Museum Oud Nijkerk bekijk en beleeft u de geschiedenis van dit middeleeuwse stadje. Denk aan exposities, een open depot, themadagen, een bibliotheek en georganiseerde stadswandelingen. Dé plek om het historische Nijkerk te ontdekken.  

  Zwemmen
  Overbos Recreatiepark beschikt over het mooiste natuurbad in het midden van het land. Heerlijk om lekker te zwemmen. Gaat u liever naar het zwembad? In 2018 heeft het Jaap van der Krol zwembad zijn deuren geopend.  

  Stoomgemaal Hertog Reijnout
  Stoomgemaal Hertog Reijnout en Bezoekerscentrum Arkemheen organiseren jaarlijks diverse evenementen en maaldagen. Op ‘maaldagen’ is het stoomgemaal onder stoom te bewonderen.

  Praktische locaties

  • Nijkerk telt zo’n 7 verschillende supermarkten, verspreid in en rondom het centrum. Iedere vrijdag wordt er bovendien een weekmarkt gehouden voor verse producten.
  • Nijkerk en omgeving bieden diverse mogelijkheden om te sporten. Van het welbekende voetbal, tennis en hockey tot een zeil- en motorbootvereniging en een hengelsportvereniging.
  • In de gemeente Nijkerk zijn er 19 scholen voor basisonderwijs, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor voortgezet onderwijs. Daarnaast behoort volwassenenonderwijs ook tot de mogelijkheden.
  • Vanuit het centrum van Nijkerk zit u binnen 10 minuten op de A28.

  Woningen te koop in Nijkerk

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244