Huis kopen in Ermelo

Huis kopen in Ermelo

Bent u van plan om een huis te kopen in Ermelo? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Ermelo. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Ermelo? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Ermelo te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Ermelo? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Ermelo en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Ermelo of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Ermelo, een dorp met een veelzijdig karakter

  Ermelo is een dorp met een veelzijdig karakter, een geweldige plek om te wonen, te werken en om van te genieten tijdens een weekendje weg of vakantie. Waarom? Met de Veluwe in de ‘voortuin’ en het strand in de ‘achtertuin’.

  Wat is er allemaal te doen in Ermelo?

  Veel activiteiten in en om Ermelo vinden in de buitenlucht plaats: fietsen over de mooie hei, paardrijden door de bossen, surfen bij Strand Horst of klimmen in klimbos Ermelo. Het buitenleven staat centraal. Daarnaast zijn winkelen in het gezellige centrum, wijn proeven in de lokale wijngaard en genieten van de rust bij de Schaapskooi ook typerende activiteiten in Ermelo.

  Wij zetten zowel de praktische zaken als de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  Strand Horst
  Strand Horst is één van de populairste windsurf- en kitesurflocaties van Nederland. Dit komt door de centrale ligging en het ondiepe water. Door de diverse ligweiden en zandstranden is het perfect voor een dagje aan het water.  

  Klompenpaden
  Klompenpaden zijn rondwandelingen in het agrarisch cultuurlandschap. Ze voeren over onverharde paden via boerenland en landgoederen. Dé manier om het mooie buitengebied van Ermelo op een rustige manier te ontdekken.  

  Wijngaard Telgt
  De echte wijnliefhebber kan en mag Wijngaard Telgt niet overslaan. Bij Wijngaard Telgt worden diverse soorten wijn gemaakt. Kies voor een rondleiding, een excursie, een wijnproeverij of geniet van een glaasje wijn op het wijnterras in de natuur.

  Landgoed Staverden
  Bij een bezoek aan Ermelo mag Landgoed Staverden niet ontbreken. Het landgoed bestaat uit een koetshuis, een landhuis, een oranjerie en een mooi aangelegd park. Ontdek al wandelend de gevarieerde natuur en de verschillende diersoorten.  

  De Schaapskooi
  Ga op zoek naar de kudde schapen op de heide en leer op een interactieve manier meer over De Schaapskooi.

  Museum Het Pakhuis
  In Museum Het Pakhuis kunt u op expeditie door het verre verleden van Ermelo.

  Praktische locaties

  • De gemeente Ermelo telt 7 supermarkten in verschillende prijsklassen. Daarnaast vindt op elke dinsdagochtend de weekmarkt plaats op het Raadhuisplein.
  • Bent u op zoek naar een goede basisschool of middelbare school voor uw kind(eren)? Ermelo biedt meer dan 10 verschillende basisscholen, 3 scholen in het speciaal onderwijs en 1 school voor het voortgezet onderwijs.
  • Ermelo biedt diverse mogelijkheden om te sporten. Van voetbal, atletiek en basketbal tot karate en roeien.
  • De dichtstbijzijnde, grote stad bij Ermelo is Amersfoort op 23 km. Ook Apeldoorn ligt vlakbij op 25 km afstand.
  • Vanuit het centrum van Ermelo zit u binnen 6 minuten op de A28. Gunstig gelegen nabij de snelweg dus.

  Woningen te koop in Ermelo

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244