Zielman Makelaardij O.Z.

Heleen A. van de Beek


Makelaar (RM)

Heleen van de Beek is haar carrière in de verzekeringsbranche begonnen bij de Kamerbeek Groep (later Meeus) te Amersfoort.

In 1980 is zij gestart in de makelaardij en vanaf die tijd heeft zij ruime ervaring opgedaan bij een makelaarskantoor in Nijkerk.

Na het volgen van de vereiste studie, de vaktest en de verplichte be√ędiging via de rechtbank draagt Heleen de titel van Register Makelaar.

Deze gedreven en vakkundige makelaar is in 2000 samen gaan werken met Henk Zielman en heeft dit kantoor, dat sinds 1989 in Putten gevestigd is en een begrip is in de omgeving, overgenomen.

Al meer dan 40 jaar oefent zij het makelaarsvak uit in het werkgebied van Putten en omstreken. Dit doet Heleen met enorm veel plezier, gedrevenheid, enthousiasme en deskundigheid.

AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar die zorgvuldig de verkoop van uw woning kan begeleiden?

Waar wij voor staan

0%
Persoonlijke aandacht
0%
Vertrouwen
0%
Integriteit
0%
Kwaliteit
Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.