Zielman Makelaardij O.Z.

Rimpeler Appartementen

BINNENKORT NIEUW IN VERKOOP
PAND#1 – 12 eigentijdse en moderne twee- en driekamerappartementen!

Startende woningzoekers opgelet! Dit is wellicht de kans voor jou om de stap in jouw wooncarriére te zetten! De 12 nieuwe appartementen vanuit het project Rimpeler, variërend van grootte tussen de 42m2 en 59m2, zijn natuurlijk de kans bij uitstek. Centraal gelegen t.o.v. het station van Putten, uitvalswegen en sportvoorzieningen. Daarnaast heeft toekomstige gebouw een stoere en robuuste uitstraling. Geloof ons… hier zul jij je snel thuis voelen!
Maar… nog heel even wachten! De start verkoop van deze nieuwe appartementen begint op donderdag 2 april 2020 om 16:00. Vanaf dat moment zal op de websites van onze kantoren en de website www.woneninrimpelerputten.nl alle verkoopdocumentatie te vinden zijn.
Helaas kunnen wij (i.v.m. het coronavirus) geen grote verkoopmanifestatie plannen. Daarom brengen wij je nu alvast op de hoogte zodat jij volgende week goed voorbereid bent. Wil je meer weten over dit project? Vanaf donderdag 2 april 2020 om 16.00uur vindt u hier meer informatie. Bij vragen en/of opmerkingen, neemt gerust contact met ons op!

Contact

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
    Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.