Dé makelaar in Nijkerk

Makelaar in Nijkerk

Bent u voor de verkoop van uw huidige woning of de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een makelaar in Nijkerk? Dan bent u bij Zielman Makelaardij aan het juiste adres. Bij ons vindt u makelaars die u van een goed advies kunnen voorzien bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning in Nijkerk en omgeving.

Bij ons makelaarskantoor hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit. Wij bouwen graag een persoonlijke relatie met u op om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Zielman Makelaardij werken wij op een vernieuwende manier waarbij we als full-service makelaar extra stappen zetten om u tijdens het gehele traject te ondersteunen en te begeleiden. U wordt compleet ontzorgd; vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan het bezoek aan de notaris om de overdracht in goede banen te leiden.

Ontdek de bezienswaardigheden die Nijkerk te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Combinatie aankoop- en verkoopmakelaar

  Er zijn verschillende soorten makelaars. Zo heb je de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar. Het grootste verschil tussen de twee zit in de partij wiens belangen de makelaar behartigt. Onze makelaars vertegenwoordigen zowel kopers als verkopers, afhankelijk van de wens.

  Maar Zielman Makelaardij is niet alleen de makelaar in Nijkerk voor de verkoop of de aankoop van uw woning. Wij kunnen ook taxaties voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

  Zielman Makelaardij: uw NVM-makelaar

  Zielman Makelaardij is de makelaar in Nijkerk die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen en biedt diverse voordelen. Zo heeft het NVM een goede klachten-, geschillen- en bemiddelingsprocedure. Een NVM-makelaar voldoet daarnaast aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Ook kan een NVM-makelaar gebruik maken van het Funda netwerk, wat onderdeel van het NVM is, waardoor uw woning met een optimale presentatie op Funda wordt getoond.

  Het Qualis label

  Ons makelaarskantoor is aangesloten bij Qualis. Het Qualis label wordt door maar 54 NVM-makelaars in heel Nederland gevoerd. Het label is dan ook enkel bestemd voor makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke en vaak leidende marktpositie in het hogere marktsegment.

  Krachtenbundeling en een hoogwaardige, actieve marketing zijn onderdeel van dit label. Voordelen waar u als opdrachtgever ook alleen maar van kan profiteren. Daarnaast brengen wij 4 keer per jaar het Qualis Magazine uit en wordt er 2 keer per jaar een Qualis Gallery uitgegeven. Beide zijn lifestyle magazines die u een kijkje laten nemen bij de meest luxe woningen en mooiste plekjes van Nederland.

  Makelaar die u begeleidt van A tot Z

  Wij begeleiden de aankoop of verkoop van uw woning in Nijkerk van A tot Z. Vanaf het eerste vrijblijvende, oriënterende gesprek staan wij u bij. Bij de verkoop van uw woning bepalen we in samenspraak met u de vraagprijs, maken we een professionele presentatie en brochure, brengen wij uw woning op een actieve manier onder de aandacht bij potentiële kopers, gaan we voor u in onderhandeling en handelen wij de overdracht bij de notaris af.

  Bij de aankoop van een nieuwe woning selecteert onze makelaar de woningen in Nijkerk die het beste aansluiten bij uw wensen, gaan we de woningen samen bezichtigen, helpen we bij de onderhandeling en het verdere aankoopproces, controleren we de koopovereenkomst en begeleiden we de overdracht richting notaris.

  Samen vinden wij óf uw droomhuis óf de perfecte koper voor uw woning.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Nijkerk, een stad met een rijke historie

  De stad Nijkerk ligt aan de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Het is een stad met een rijke historie. Wist u dat de stad haar naam te danken heeft aan een nieuwgebouwde kerk? De bestaande kapel werd getroffen door een veenbrand. Door de nieuwe kerk kreeg de stad in het dialect de naam Nije Kerck. Nijkerk dus.

  Of u nou woont of werkt in Nijkerk of gewoon een dagje uit in en rondom deze Gelderse stad heeft gepland: geniet van het mooie historische centrum, de bossen en de hei en de meest bijzondere bezienswaardigheden.

  Wat is er allemaal te doen in Nijkerk?

  Nijkerk is een mooie gemeente met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Nijkerkerveen en Hoevelaken. Alle drie omgeven door een bijzonder landschap. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe en vlakbij een open water kunt u prachtige wandel- en fietsroutes volgen. Lekker eten en drinken en een gezellig winkelcentrum behoren ook tot de mogelijkheden.

  Wij zetten graag de praktische locaties en de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De Jachthaven
  De Jachthaven van Nijkerk is bij uitstek dé plek om naar boten en watersporters te kijken, onder het genot van een lekker hapje en/of drankje. Bovendien is het mogelijk om met een motorboot vanaf de Jachthaven tot de rand van het centrum van Nijkerk te varen.

  Vissen
  Bent u een echte visliefhebber? Dan kan Nijkerk u zeker in deze behoefte voorzien. Nijkerk beschikt over een aantal mooie visplekken waar u ook zonder vispas kunt vissen.

  Museum Oud Nijkerk
  In het Museum Oud Nijkerk bekijk en beleeft u de geschiedenis van dit middeleeuwse stadje. Denk aan exposities, een open depot, themadagen, een bibliotheek en georganiseerde stadswandelingen. Dé plek om het historische Nijkerk te ontdekken.  

  Zwemmen
  Overbos Recreatiepark beschikt over het mooiste natuurbad in het midden van het land. Heerlijk om lekker te zwemmen. Gaat u liever naar het zwembad? In 2018 heeft het Jaap van der Krol zwembad zijn deuren geopend.  

  Stoomgemaal Hertog Reijnout
  Stoomgemaal Hertog Reijnout en Bezoekerscentrum Arkemheen organiseren jaarlijks diverse evenementen en maaldagen. Op ‘maaldagen’ is het stoomgemaal onder stoom te bewonderen.

  Praktische locaties

  • Nijkerk telt zo’n 7 verschillende supermarkten, verspreid in en rondom het centrum. Iedere vrijdag wordt er bovendien een weekmarkt gehouden voor verse producten.
  • Nijkerk en omgeving bieden diverse mogelijkheden om te sporten. Van het welbekende voetbal, tennis en hockey tot een zeil- en motorbootvereniging en een hengelsportvereniging.
  • In de gemeente Nijkerk zijn er 19 scholen voor basisonderwijs, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor voortgezet onderwijs. Daarnaast behoort volwassenenonderwijs ook tot de mogelijkheden.
  • Vanuit het centrum van Nijkerk zit u binnen 10 minuten op de A28.

  Woningen te koop in Nijkerk

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244