Huizen te koop in Nijkerk

Welkom in Nijkerk, een plaats waar dromen werkelijkheid worden. Als u overweegt een huis te kopen in deze prachtige regio, bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de meest uiteenlopende koopwoningen in Nijkerk, en we zijn hier om u te helpen bij elke stap van uw zoektocht.

Bent u op zoek naar huizen te koop in Nijkerk? Onze uitgebreide database biedt een breed scala aan opties die aan al uw wensen voldoen. Van pittoreske woningen in het bos tot moderne gezinswoningen en gezellige appartementen, er is iets voor iedereen in Nijkerk.

Ontdek de bezienswaardigheden die Nijkerk te bieden heeft.

Vind uw perfecte huis te koop in Nijkerk

Het vinden van het perfecte huis te koop in Nijkerk is nu eenvoudiger dan ooit. Met onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kunt u eenvoudig filteren op uw voorkeuren, zodat u snel uw droomhuis kunt vinden. Of maak uw persoonlijke zoekprofiel aan om automatisch op de hoogte gehouden te worden van nieuw aanbod dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Koopwoningen

Als u op zoek bent naar koopwoningen in Nijkerk, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een exclusief aanbod van hoogwaardige woningen die aan al uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ruime koopwoning of een gezellig appartement.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Ons aanbod in Nijkerk

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Nijkerk te koop

  Ontdek het beste dat Nijkerk te bieden heeft met onze selectie van topwoningen die momenteel te koop staan in de regio. Van luxueuze villa's tot charmante rijtjeshuizen, u vindt het allemaal hier.

  Neem de stap en koop een huis in Nijkerk

  Bent u klaar om de stap te zetten en een huis te kopen in Nijkerk? Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u met vertrouwen uw nieuwe thuis kunt vinden.

  Nijkerk, een stad met een rijke historie

  De stad Nijkerk ligt aan de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Het is een stad met een rijke historie. Wist u dat de stad haar naam te danken heeft aan een nieuwgebouwde kerk? De bestaande kapel werd getroffen door een veenbrand. Door de nieuwe kerk kreeg de stad in het dialect de naam Nije Kerck. Nijkerk dus.

  Of u nou woont of werkt in Nijkerk of gewoon een dagje uit in en rondom deze Gelderse stad heeft gepland: geniet van het mooie historische centrum, de bossen en de hei en de meest bijzondere bezienswaardigheden.

  Wat is er allemaal te doen in Nijkerk?

  Nijkerk is een mooie gemeente met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Nijkerkerveen en Hoevelaken. Alle drie omgeven door een bijzonder landschap. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe en vlakbij een open water kunt u prachtige wandel- en fietsroutes volgen. Lekker eten en drinken en een gezellig winkelcentrum behoren ook tot de mogelijkheden.

  Wij zetten graag de praktische locaties en de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De Jachthaven
  De Jachthaven van Nijkerk is bij uitstek dé plek om naar boten en watersporters te kijken, onder het genot van een lekker hapje en/of drankje. Bovendien is het mogelijk om met een motorboot vanaf de Jachthaven tot de rand van het centrum van Nijkerk te varen.

  Vissen
  Bent u een echte visliefhebber? Dan kan Nijkerk u zeker in deze behoefte voorzien. Nijkerk beschikt over een aantal mooie visplekken waar u ook zonder vispas kunt vissen.

  Museum Oud Nijkerk
  In het Museum Oud Nijkerk bekijk en beleeft u de geschiedenis van dit middeleeuwse stadje. Denk aan exposities, een open depot, themadagen, een bibliotheek en georganiseerde stadswandelingen. Dé plek om het historische Nijkerk te ontdekken.  

  Zwemmen
  Overbos Recreatiepark beschikt over het mooiste natuurbad in het midden van het land. Heerlijk om lekker te zwemmen. Gaat u liever naar het zwembad? In 2018 heeft het Jaap van der Krol zwembad zijn deuren geopend.  

  Stoomgemaal Hertog Reijnout
  Stoomgemaal Hertog Reijnout en Bezoekerscentrum Arkemheen organiseren jaarlijks diverse evenementen en maaldagen. Op ‘maaldagen’ is het stoomgemaal onder stoom te bewonderen.

  Praktische locaties

  • Nijkerk telt zo’n 7 verschillende supermarkten, verspreid in en rondom het centrum. Iedere vrijdag wordt er bovendien een weekmarkt gehouden voor verse producten.
  • Nijkerk en omgeving bieden diverse mogelijkheden om te sporten. Van het welbekende voetbal, tennis en hockey tot een zeil- en motorbootvereniging en een hengelsportvereniging.
  • In de gemeente Nijkerk zijn er 19 scholen voor basisonderwijs, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor voortgezet onderwijs. Daarnaast behoort volwassenenonderwijs ook tot de mogelijkheden.
  • Vanuit het centrum van Nijkerk zit u binnen 10 minuten op de A28.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244