Huis verkopen in Voorthuizen

Huis verkopen in Voorthuizen

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Voorthuizen: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Voorthuizen en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Voorthuizen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Voorthuizen en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Voorthuizen.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Voorthuizen, entree van de Veluwe

  Het dorp Voorthuizen wordt ook wel de entree van de Veluwe genoemd, aangezien het dorp aan de rand van het prachtige natuurgebied ligt. Wist u dat de Hoofdstraat van Voorthuizen vroeger deel uitmaakte van één van de belangrijkste doorgaande wegen van Nederland? Dit kwam door de strategische ligging tussen Amsterdam en Deventer met de handelsweg van Harderwijk naar Wageningen.

  In Voorthuizen komen cultuur en natuur samen. Ervaar het zelf.

  Wat is er te doen in de regio Voorthuizen?

  Of u nou in Voorthuizen woont of werkt of op vakantie bent in dit prachtige dorp: er is van alles te doen in Voorthuizen en omgeving. Van heerlijk fietsen in de natuur over het uitgebreide knooppuntennetwerk en het mooie buitengebied al wandelend ontdekken op de klompenpaden tot het brengen van een bezoekje aan de prachtige oude molens, de diverse musea en een ontspannend recreatiegebied.

  Team Zielman Makelaardij op kantoor

  Bezienswaardigheden

  Rijksmonumenten
  Voorthuizen heeft 7 rijksmonumenten die allemaal het bezoeken waard zijn. Van archeologische monumenten met 3 grafheuvels tot de toren van een Nederlands Hervormde Kerk.

  Maïsdoolhof
  Speelpark & Maïsdoolhof Voorthuizen is een leuke plek voor jong en oud. Klimmen en klauteren, vliegen in een helikopter, racen op de traptractor, een speurtocht door het maïsdoolhof of bijkomen in het maïszwembad.

  IJsboerderij De Oude Deel
  In de ijsboerderij wordt heerlijk roomijs van dagverse melk van de koeien uit eigen stal gemaakt. Verser kan dus bijna niet. De ideale combinatie om lekker te genieten en te spelen.

  Recreatiegebied Zeumeren
  Dé ideale bestemming voor een dagje uit met familie, vrienden, school of collega’s. Zeumeren is een aan het water gelegen recreatiegebied met zandstranden dat voor alle leeftijden wat te bieden heeft: shortgolfen, waterskiën, midgetgolfen, footgolfen, wakeboarden, SUPpen, kanoën, zwemmen, zonnen en binnen- en buitenspelen in het grote avonturenparadijs.

  Diverse musea
  Musea voor jong en oud. In het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum gaat u terug in de tijd dat er geen elektriciteit was en de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Het Nederlands Pluimveemuseum is een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op een mooie manier wordt getoond.

  Veluwse klederdracht
  Hoe leuk is het om op de foto te gaan in de traditionele Veluwse klederdracht? Allemaal in een leuk decor gebouw van spullen uit grootmoeders tijd.

  Wilbrinkbos
  Het Wilbrinkbos is vanuit Voorthuizen de entree van de Veluwe. De heuvels in het ‘Heuveltjesbos’ zijn waarschijnlijk voormalige stuifduinen, ontstaan tijdens de laatste ijstijd. Deze heuvels worden gecombineerd met vele karakteristieke bomen met bovengrondse wortels. Wild spotten? Ook dat kan in het Wilbrinkbos.

  Praktische locaties

  • Er bevinden zich 5 basisscholen in Voorthuizen, waaronder ook 1 openbare basisschool.
  • Voorthuizen heeft 3 supermarkten, verspreid door het dorp. Daarnaast is er elke zaterdag een warenmarkt.
  • Voorthuizen is 1 van de 9 kernen van de gemeente Barneveld en ligt centraal in Nederland op ongeveer 25 km van steden als Apeldoorn, Amersfoort, Ede en Harderwijk. Vlakbij de snelweg A1.
  • Of u nou graag alleen, met een maatje of in teamverband sport: de gemeente Barneveld biedt tal van mogelijkheden: badminton, korfbal, biljart, yoga, jeu de boules, fitness, loopgroepen, paardensport, tennis, voetbal, volleybal en meer.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244