Huis verkopen in Uddel

Huis verkopen in Uddel

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Uddel: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Uddel en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Uddel te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Uddel en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Uddel.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Uddel: een dorp dat bruist van de activiteiten

  Het dorp Uddel ligt midden in de Veluwe en valt onder de gemeente Apeldoorn. Uddel heeft de religieuze en politieke kenmerken van de Bijbelgordel, oftewel een dorp waar relatief veel bevindelijk gereformeerden wonen. Het Uddelermeer is één van de bekendste trekpleisters van Uddel. Wist u dat Uddel zelfs een eigen volkslied heeft?

  Wat is er te doen in Uddel en omgeving?

  Uddel is een dorp dat ‘leeft’ en vaak bruist van de activiteiten. Uddel kent een groot verenigingsleven waar menig inwoner lid van is. Van een prachtige natuur tot een rijke geschiedenis: Uddel heeft het allemaal. Wij zetten alle praktische informatie en de mooiste bezienswaardigheden graag voor u op een rijtje.

  Team Zielman Makelaardij op kantoor

  Bezienswaardigheden

  Het Uddelermeer
  Het Uddelermeer is het hoogst gelegen natuurmeer van Nederland. Het is een historische bezienswaardigheid waar u lekker kunt fietsen en wandelen. Geniet van een kopje koffie met iets lekkers bij het restaurant en geniet van al het moois om u heen.

  De Hunneschans
  De Hunneschans is een middeleeuwse ringwalburg aan het Uddelermeer. Vermoedelijk is deze in de tiende eeuw gesticht door de graven als bewaking van de handelsroute vanaf de Veluwe naar de Noordzee.

  Het Bleekemeer
  Minder bekend dan het Uddelermeer is het Bleekemeer. Toch heeft het Bleekemeer dezelfde ontstaansgeschiedenis. Het zijn namelijk allebei pingo-ruïnes. Het verschil? Het Bleekemeer is half begroeid met bomen en struiken.

  Knuffelboerderij
  Heeft u altijd al eens met een koe of een ander boerderijdier willen knuffelen? Op de Knuffelboerderij in Uddel krijgt u die kans. Maak kennis met het vriendelijke boerenleven op de nostalgische boerderij.

  Verder zijn er in de directe omgeving nog verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan het Dolfinarium in Harderwijk, het Klimbos in Garderen of Apenheul in Apeldoorn. Uddel is dé uitvalsbasis voor een leuk dagje uit.

  Praktische locaties

  • Uddel ligt op de Veluwe in de directe omgeving van onder andere Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo. Uddel is bereikbaar via de snelwegen A1 en A28.
  • Er zijn 3 scholen in Uddel: 2 scholen voor het basisonderwijs en 1 school voor het voortgezet onderwijs. Deze laatstgenoemde school is een dependance van een school in Apeldoorn.
  • Zoals gezegd kent Uddel een actief verenigingsleven. Diverse sportverenigingen zoals voetbal, volleybal en darten, maar ook zangverenigingen en een muziekvereniging.
  • Uddel heeft 1 supermarkt, maar kent daarnaast nog wel de diverse speciaalzaken zoals een slager, een bakker en een groente- en fruitspecialist.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244