Huis verkopen in Stroe

Huis verkopen in Stroe

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Stroe: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Stroe en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Stroe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Stroe en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Stroe.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Stroe, één van de oudste nederzettingen van Nederland

  Stroe is waarschijnlijk één van de oudste nederzettingen van Nederland. Stroe is een dorp in de gemeente Barneveld op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Door deze ligging is Stroe dé perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietsroutes door beide natuurgebieden. Geniet van de rust, geniet van Stroe.

  Wat is er te doen in Stroe en omgeving?

  In het dorpje Stroe staat gezelligheid centraal. Zowel voor de inwoners als voor dagjesmensen in Stroe is er van alles te beleven in Stroe zelf en de omgeving.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Geitenboerderij De Groote Stroe
  Geitenboerderij De Groote Stroe heeft een groot assortiment biologische geitenkazen. Door de boer en boerin zelf gemaakt. De geitenboerderij is ook open voor rondleidingen. Tijdens een rondleiding ontmoet u de geiten, proeft u een lekker stukje kaas en krijgt u te zien hoe de kazen gemaakt worden.

  Klein Boskoop
  Klein Boskoop is een kijk- en wandeltuin in Stroe. Het is de naam van de tuin van de familie van Vliet, middenin de Veluwe. Een schitterende kijktuin waar u in het seizoen gemakkelijk een paar uur kunt ronddwalen.

  Het Marskramerpad
  Stroe ligt aan de Europese wandelroute E11, beter bekend als het Marskramerpad. Het Marskramerpad is een lange-afstand-wandelpad dat Den Haag en het Duitse Bad Bentheim met elkaar verbindt. Het Marskramerpad is 372 km lang.

  Rijksmonumenten
  De plaats Stroe telt 6 inschrijvingen in het Rijksmonumentenregister. En allemaal zijn ze het bezoeken waard. Van een terrein met 12 grafheuvels en overblijfselen van verschillende prehistorische cultuurperioden tot de Kegelschuur en Hoeve Hooimansgoed.

  Praktische locaties

  • Het dorp Stroe telt 1 supermarkt, maar in de gehele gemeente Barneveld heeft u een uitgebreide keuze aan diverse soorten supermarkten.
  • In Stroe vindt u 1 basisschool. Basisschool De Bron. Voor scholen voor het voortgezet onderwijs zit u in de gemeente Barneveld helemaal goed.
  • Stroe ligt vlakbij de snelweg A1. Binnen een kleine 15 minuten zit u op de snelweg naar uw bestemming.
  • Ondanks dat Stroe een redelijk klein dorp is, is er toch een vrij divers aanbod aan sportverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan een tafeltennisvereniging, fitness, een sjoelvereniging, een vereniging waar boksen en taekwondo aangeboden worden, een tennisvereniging, een voetbalvereniging en een zaalvoetbalvereniging.
  • Stroe ligt op een kleine 5 km afstand van Barneveld.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244