Huis verkopen in Nijkerk

Huis verkopen in Nijkerk

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Nijkerk: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Nijkerk en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Nijkerk te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Nijkerk en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Nijkerk.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Nijkerk, een stad met een rijke historie

  De stad Nijkerk ligt aan de rand van de Veluwe en de Gelderse Vallei. Het is een stad met een rijke historie. Wist u dat de stad haar naam te danken heeft aan een nieuwgebouwde kerk? De bestaande kapel werd getroffen door een veenbrand. Door de nieuwe kerk kreeg de stad in het dialect de naam Nije Kerck. Nijkerk dus.

  Of u nou woont of werkt in Nijkerk of gewoon een dagje uit in en rondom deze Gelderse stad heeft gepland: geniet van het mooie historische centrum, de bossen en de hei en de meest bijzondere bezienswaardigheden.

  Wat is er allemaal te doen in Nijkerk?

  Nijkerk is een mooie gemeente met drie kernen: de historische stad Nijkerk en de dorpen Nijkerkerveen en Hoevelaken. Alle drie omgeven door een bijzonder landschap. Dankzij de ligging aan de rand van de Veluwe en vlakbij een open water kunt u prachtige wandel- en fietsroutes volgen. Lekker eten en drinken en een gezellig winkelcentrum behoren ook tot de mogelijkheden.

  Wij zetten graag de praktische locaties en de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De Jachthaven
  De Jachthaven van Nijkerk is bij uitstek dé plek om naar boten en watersporters te kijken, onder het genot van een lekker hapje en/of drankje. Bovendien is het mogelijk om met een motorboot vanaf de Jachthaven tot de rand van het centrum van Nijkerk te varen.

  Vissen
  Bent u een echte visliefhebber? Dan kan Nijkerk u zeker in deze behoefte voorzien. Nijkerk beschikt over een aantal mooie visplekken waar u ook zonder vispas kunt vissen.

  Museum Oud Nijkerk
  In het Museum Oud Nijkerk bekijk en beleeft u de geschiedenis van dit middeleeuwse stadje. Denk aan exposities, een open depot, themadagen, een bibliotheek en georganiseerde stadswandelingen. Dé plek om het historische Nijkerk te ontdekken.  

  Zwemmen
  Overbos Recreatiepark beschikt over het mooiste natuurbad in het midden van het land. Heerlijk om lekker te zwemmen. Gaat u liever naar het zwembad? In 2018 heeft het Jaap van der Krol zwembad zijn deuren geopend.  

  Stoomgemaal Hertog Reijnout
  Stoomgemaal Hertog Reijnout en Bezoekerscentrum Arkemheen organiseren jaarlijks diverse evenementen en maaldagen. Op ‘maaldagen’ is het stoomgemaal onder stoom te bewonderen.

  Praktische locaties

  • Nijkerk telt zo’n 7 verschillende supermarkten, verspreid in en rondom het centrum. Iedere vrijdag wordt er bovendien een weekmarkt gehouden voor verse producten.
  • Nijkerk en omgeving bieden diverse mogelijkheden om te sporten. Van het welbekende voetbal, tennis en hockey tot een zeil- en motorbootvereniging en een hengelsportvereniging.
  • In de gemeente Nijkerk zijn er 19 scholen voor basisonderwijs, 1 school voor speciaal basisonderwijs en 4 scholen voor voortgezet onderwijs. Daarnaast behoort volwassenenonderwijs ook tot de mogelijkheden.
  • Vanuit het centrum van Nijkerk zit u binnen 10 minuten op de A28.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244