Huis verkopen in Harderwijk

Huis verkopen in Harderwijk

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Harderwijk: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Harderwijk en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Harderwijk te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Harderwijk en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Harderwijk.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Harderwijk, altijd wel iets te beleven

  Harderwijk heeft een rijke geschiedenis. Al sinds 1252 wordt Harderwijk aangeduid als Hanzestad. Om de handel over zee te beschermen sloot Harderwijk zich aan bij het Duitse Hanze. En nu zijn de sporen van deze tijd nog altijd zichtbaar. In Harderwijk is altijd wel iets te beleven. Geniet van deze Hanzestad als culinaire stad, geniet van de prachtige omgeving van de Veluwe of kom gezellig winkelen.

  Wat is er te doen in Harderwijk?

  Harderwijk kent volop activiteiten en bezienswaardigheden. Er is meer dan genoeg te doen. Dit komt misschien door de ligging tussen bos en water, door de veelzijdige en gezellige binnenstad. Het is niet alleen een heerlijke winkelstad, maar ook een stad om lekker van te genieten op het terras. Wij zetten de leukste bezienswaardigheden en praktische informatie die u nodig heeft, graag voor u uiteen.

  Bezienswaardigheden

  Het Dolfinarium
  Wanneer u zegt Harderwijk, zegt u automatisch Het Dolfinarium. Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Een dagje Dolfinarium betekent gegarandeerd spetterpret.

  Rondvaarten
  Ga aan boord van de originele Harderwijker Botter en ontdek de brede wateren van de voormalige Zuiderzee. Geniet van het uitzicht, van de zilte lucht.

  Fietsen en wandelen
  Eindeloos fietsen en wandelen door de Veluwse bossen. Heuvel op, heuvel af. Langs heide en zandverstuivingen. Laad uzelf weer op bij één van de vele rustpunten.

  Het Palingmuseum
  Het Palingmuseum in Harderwijk is uniek in Nederland. In het museum wordt veel informatie gedeeld over de mysterieuze paling, maar ook de overgang van Zuiderzee naar IJsselmeer komt uitgebreid aan bod.

  Het Stadsstrand
  Op steenworp afstand van de historische binnenstad van Harderwijk ligt het Stadsstrand. Een eiland met een zandstrand waar het water overal kniediep is. Een stuk veiliger voor jong en oud dus.

  Marius van Dokkum Museum
  In het Marius van Dokkum Museum worden de schilderijen van Marius van Dokkum tentoongesteld. Van portretten en stillevens tot vrije onderwerpen. Schilderijen met veel details en vaak iets humoristisch.

  Praktische locaties

  • Harderwijk telt meer dan 10 supermarkten, waaronder ook een toko (oosterse supermarkt). De supermarkten zitten verspreid door heel de stad.
  • De mogelijkheden om te sporten in Harderwijk zijn divers. Van atletiek, voetbal en basketbal tot dansscholen, fitnesscentra, judo en kanovaren. Ga gerust en kijkje nemen en ervaar zelf wat het beste bij u past.
  • Harderwijk heeft een zeer divers aanbod van basisscholen. Van katholiek tot openbaar tot speciaal onderwijs. Daarnaast zijn er ook nog meerdere scholen voor het voortgezet onderwijs.
  • Binnen zo’n 5 minuten zit u vanaf het centrum van Harderwijk op de A28.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244