Huis verkopen in Garderen

Huis verkopen in Garderen

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Garderen: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Garderen en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Garderen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Garderen en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Garderen.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Het mooie, oude dorp Garderen

  Het dorp Garderen ligt in de gemeente Barneveld en is een agrarische enclave op de westflank van de Veluwe. Het mooie, oude dorp is altijd ingesteld op toeristen. Molen ‘De Hoop’ is het letterlijke herkenningspunt van Garderen. Eén van de mooiste panorama’s van de Veluwe, met een bijzondere charme.

  Wat is er te doen in Garderen en omgeving?

  Volgens de gemeente Garderen is het er niet alleen fantastisch om te wonen en te werken, maar ook om te recreëren. Wij zetten graag de meest bijzondere bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u op een rijtje.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Klimbos
  Garderen beschikt over het hoogste klimbos van Nederland. Het klimbos beschikt over wel 7 verschillende parcoursen tot wel 25 meter hoogte. Dit bos is zowel voor de minder sportieve als de geoefende klimmers zeer geschikt.

  Het FietsCafé
  Fietst u graag en zoekt u het liefste de leukste en meest bijzondere plekjes uit voor uw fietsroutes en de bijbehorende pauzes? Breng dan zeker een bezoekje aan het FietsCafé in Garderen. Geniet van een lekker kopje koffie, een Veluws biertje en diverse lokale lekkernijen.

  De Beeldentuin
  De Beeldentuin in Garderen telt meer dan 4.000 verschillende beelden, gemaakt van allerlei materialen. Bijzonder om te zien is het bijbehorende showroomdorp dat niet oogt als een winkel, maar een gezellig vakantiedorpje met authentieke gevels en oude klinkers.

  Veluws Zandsculpturenfestijn
  Jaarlijks worden tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen de mooiste zandsculpturen gecreëerd door ware zandkunstenaars van over de hele wereld. Een uniek en attractief uitje voor het hele gezin.

  Diverse boerderijen
  Op diverse boerderijen kunt u kennismaken met alle boerderijbewoners. Koop de mooiste streekproducten in de bijbehorende boerderijwinkels, bezoek de boerenmarkt of maak een excursie.

  Praktische locaties

  • Het dorp Garderen beschikt zelf over 3 supermarkten in diverse prijsklassen. In de gehele gemeente Barneveld zijn er nog veel meer supermarkten tot uw beschikking.
  • In Garderen bevindt zich 1 basisschool.
  • In Garderen zijn er sportmogelijkheden voor jong en oud. U kunt voetballen, zwemmen, paardrijden en hardlopen bij verschillende verenigingen of allerlei vormen van fitness beoefenen in het Aquino Healthcenter.
  • Garderen ligt centraal in Nederland en is eenvoudig te bereiken. Binnen enkele minuten zit u vanuit het centrum van Garderen op de snelweg A1. Met het openbaar vervoer is Garderen ook goed bereikbaar.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244