Huis verkopen in De Veluwe

Huis verkopen in De Veluwe

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in De Veluwe: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in De Veluwe en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die De Veluwe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in De Veluwe en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in De Veluwe.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  De Veluwe, om heerlijk tot rust te komen

  De Veluwe is een streek in de provincie Gelderland met daarin onder andere de gemeenten Harderwijk, Amersfoort, Barneveld en Ermelo. De Veluwe is een gigantisch beschermd natuurgebied van 1000 km2. Het is schitterend en divers.

  Het grootste gedeelte van de natuur van de Veluwe is voortgekomen uit de stuwwallen uit de Saale-ijstijd. Van uitgestrekte bossen en kleurrijke heidevelden tot stuifduinen en lieflijke dorpjes. De streek waar niets moet en waar u heerlijk tot rust kunt komen.

  Wist u dat De Veluwe volgens de meeste mensen het mooiste natuurgebied van Nederland is? Geniet al wandelend of fietsend van het mooie landschap.

  Wat is er allemaal te doen in De Veluwe?

  De Veluwe kent 2 nationale parken, namelijk Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. De hoogste heuvel op de Veluwe is maar liefst 109,9 meter hoog en er lopen meer dan 2000 herten rond.

  Of u nu woont of werkt in De Veluwe of op vakantie bent: dit natuurgebied is zeker uw bezoek waard. Wij zetten graag de mooiste, meest bijzondere en leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De uitkijktorens
  Zoals gezegd heeft de Veluwe hoge heuvels. Geniet van de adembenemende uitzichten op één van de 5 uitkijktorens. Het is even klimmen, maar zeker de moeite waard.

  Het Nederlands Openluchtmuseum
  Ervaar Nederland in het klein in het Nederlands Openluchtmuseum. Van Zaanse huisjes tot Amsterdamse grachtenpandjes: u bewondert ze allemaal in één dag vanuit de oude tram. Maak een rondreis door eigen land.

  Een waar kinderparadijs
  Bent u op zoek naar een echte activiteit voor de kinderen? Dan is Kinderparadijs Malkenschoten precies datgene wat u zoekt. Wat ooit als kinderboerderij begon is inmiddels uitgegroeid tot een wereld vol activiteiten voor kinderen. Zoals hutten bouwen, waterfietsen, trampolines en midgetgolf.

  De Veluwse Bron
  Ook bij slecht weer is er op de Veluwe van alles te doen. Slechte weersomstandigheden zijn het perfecte excuus voor een dagje in het sauna en wellness resort de Veluwse Bron. Geniet van de ontspanning en het prachtige uitzicht op het meer.

  Het Kröller-Müller Museum
  Het Kröller-Müller Museum wordt ook wel het culturele hoogtepunt van de Veluwe genoemd. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie van diverse kunstenaars. Het bijbehorende beeldenpark is 25 hectare groot.

  Apenheul
  Apenheul in Apeldoorn is een leuk dagje uit voor jong en oud. Maak kennis met zo’n 300 apen. De meeste apensoorten lopen gewoon los rond en sommige zijn niet bang van wat contact met de bezoekers. Dat is wat de Apenheul juist zo leuk maakt.

  Paleis Het Loo
  Paleis Het Loo is het vroegere jachtverblijf van de Oranjes. Voorheen diende het paleis als zomerresidentie, maar inmiddels is het een museum met interessante tentoonstellingen met betrekking tot de koninklijke familie.

  Bovenstaande is een kleine greep uit de vele activiteiten die de Veluwe rijk is. Ervaar het zelf en geniet van de Veluwe.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244