Huis verkopen in Amersfoort

Huis verkopen in Amersfoort

Bent u op zoek naar een grotere woning in verband met gezinsuitbreiding, moet u voor uw werk verhuizen, wilt u juist kleiner gaan wonen of heeft u elders uw droomwoning gevonden? Wat de reden ook is om uw huis te verkopen in Amersfoort: Zielman Makelaardij staat u graag bij.

Wij behartigen uw belangen, leiden het verkopen van uw woning in goede banen en adviseren en begeleiden u waar nodig. Is nu het juiste moment om uw huis in de verkoop te zetten? Hoe pakt u de bezichtigingen aan? En hoe kunt u het beste onderhandelen over de prijs? Onze professionele medewerkers nemen u veel werk uit handen. Want een huis of appartement verkopen is een grote stap voor elke woningbezitter.

Dit begint allemaal met een oriënterend gesprek. Voor dit geheel vrijblijvende en kosteloze gesprek komen we graag naar u toe om uw woning te bekijken en u professioneel en onafhankelijk verkoopadvies te geven. We bespreken onder andere de verkoopprijs, de huidige marktomstandigheden en de inhoud van onze dienstverlening met u. Zo weet u waar u aan toe bent.

Wanneer u heeft besloten om uw woning of villa te verkopen in Amersfoort en dit met Zielman Makelaardij te doen, zetten wij ons verkooptraject in gang. Dit verkooptraject start met het maken van professionele foto’s en het samenstellen van een verkoopbrochure tot het onder de aandacht brengen van uw woning en het opstellen van een koopovereenkomst. Wij ontzorgen u dus van A tot Z bij het verkopen van uw huis.

Ontdek de bezienswaardigheden die Amersfoort te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Dé full service makelaar om uw huis te verkopen

  Woning verkopen of bedrijfspand verkopen? Wij zijn dé full service NVM-makelaar bij uw verkoop. NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars en is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. NVM-makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze jarenlange ervaring in de woningmarkt in Amersfoort en omstreken speelt bij het verkopen van uw huis een grote rol. Wij kennen de regio als geen ander.

  Woning verkopen – de voordelen van een verkoopmakelaar

  Wist u dat ongeveer 90% van de mensen die hun huis wil verkopen een verkoopmakelaar inschakelt om hierbij te helpen? En dat is natuurlijk niet voor niets. Het inschakelen van een verkoopmakelaar heeft diverse voordelen:

  • Een verkoopmakelaar kent de huizenmarkt als geen ander
  • Een verkoopmakelaar adviseert de meest ideale prijs voor het verkopen van uw woning
  • Een verkoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij de woning of het pand en blijft dus altijd zakelijk
  • Een verkoopmakelaar is goed in het onderhandelen, heeft daar de juiste kennis en ervaring voor
  • Een verkoopmakelaar neemt u van alles uit handen, voornamelijk de juridische en administratieve rompslomp
  • Een verkoopmakelaar adviseert u in het nemen van de juiste verkoopbeslissing en het eventueel doen van een tegenvoorstel

  Bent u benieuwd wat Zielman Makelaardij voor u kan betekenen bij het verkopen van uw huis? Neem dan contact met ons op om een oriënterend gesprek aan te vragen. In dit gesprek bespreken wij onder andere de te hanteren vraagprijs, de te verwachten opbrengsten en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij geven u graag professioneel, onafhankelijk en vrijblijvend advies over het verkopen van uw woning in Amersfoort.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Amersfoort, een stad met een prachtige middeleeuwse stadskern

  In de stad Amersfoort valt veel te beleven. Amersfoort is een stad met een lange geschiedenis en een eeuwige wedijver met Utrecht. Waarom? Omdat de twee steden erg veel op elkaar lijken. Amersfoort ligt in het midden van ons land, in de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Kenmerkend aan Amersfoort is de prachtige, middeleeuwse stadskern met grachten en wallen.

  Wat is er te doen in Amersfoort?

  Of u nou woont of werkt in Amersfoort, een dagje uit in of rondom Amersfoort gepland hebt staan of lekker op vakantie gaat in eigen land: in Amersfoort is van alles te doen en te beleven. Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige omgeving die zo typerend is voor Amersfoort: van uitgestrekte parken en bossen tot natuurgebieden en zandverstuivingen. Maar ook de cultuur- en shopliefhebbers vervelen zich zeker niet tijdens een bezoekje aan Amersfoort.

  Wij zetten graag de leukste bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u uiteen.

  Bezienswaardigheden

  DierenPark Amersfoort
  Kom genieten in de meest speelse dierentuin van Nederland. De hele dierentuin is namelijk één groot speelparardijs. Je kan er klimmen en klauteren en allerlei dieren ontmoeten; met of zonder slurf, kwispelend of brullend, groot en klein. Ideaal voor een dagje uit met het gezin.

  Prachtige natuurgebieden
  Amersfoort ligt te midden van de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug, Arkemheen-Eemland en de Veluwe en de Gelderse Vallei. Geniet van de prachtig uitgestrekte natuur, adembenemend mooie blauwgraslanden, zeldzame planten en het best bewaarde geheim van het gebied: de rivier de Eem.

  Rondvaarten Waterlijn
  Geniet tijdens een rondvaart van een fantastisch zicht op de vele monumenten die Amersfoort rijk is. Eeuwenoude poorten, gebeeldhouwde taferelen, monumentale gevels en Muurhuizen.

  Mondriaanhuis
  Het Mondriaanhuis is het geboortehuis van Piet Mondriaan. Reis door het leven van Mondriaan en ontdek zijn iconische werk.

  De Koppelpoort
  De Koppelpoort wordt ook wel het visitekaartje van Amersfoort genoemd. Het is een unieke combinatie van een landpoort en een waterpoort. Het is de enige van zijn soort in Nederland.

  De Nieuwe Stad
  De Nieuwe Stad is een stad in Amersfoort. Een stad in een stad dus. Het is een inspirerende mix van oud en nieuw. In de Nieuwe Stad proeft u de authentieke sfeer en de rijke geschiedenis.

  Praktische locaties

  • Door de centrale ligging van Amersfoort in ons land, ligt de stad vlakbij een aantal snelwegen zoals de A1 en de A28. Ook met het openbaar vervoer is Amersfoort goed bereikbaar.
  • De stad Amersfoort telt bij elkaar wel meer dan 30 supermarkten, in verschillende prijsklassen en verspreid door de stad.
  • Amersfoort heeft in totaal tientallen basisscholen en middelbare scholen. Van katholiek tot openbaar tot speciaal onderwijs. Keuze genoeg dus!
  • Amersfoort telt in totaal meer dan 90 sportverenigingen. Voor ieder wat wils dus. Ervaar zelf wat het beste bij u past.

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244