Huis kopen in Garderen

Huis kopen in Garderen

Bent u van plan om een huis te kopen in Garderen? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Garderen. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Garderen? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Garderen te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Garderen? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Garderen en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Garderen of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Het mooie, oude dorp Garderen

  Het dorp Garderen ligt in de gemeente Barneveld en is een agrarische enclave op de westflank van de Veluwe. Het mooie, oude dorp is altijd ingesteld op toeristen. Molen ‘De Hoop’ is het letterlijke herkenningspunt van Garderen. Eén van de mooiste panorama’s van de Veluwe, met een bijzondere charme.

  Wat is er te doen in Garderen en omgeving?

  Volgens de gemeente Garderen is het er niet alleen fantastisch om te wonen en te werken, maar ook om te recreëren. Wij zetten graag de meest bijzondere bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u op een rijtje.

  Team Zielman Makelaardij

  Bezienswaardigheden

  Klimbos
  Garderen beschikt over het hoogste klimbos van Nederland. Het klimbos beschikt over wel 7 verschillende parcoursen tot wel 25 meter hoogte. Dit bos is zowel voor de minder sportieve als de geoefende klimmers zeer geschikt.

  Het FietsCafé
  Fietst u graag en zoekt u het liefste de leukste en meest bijzondere plekjes uit voor uw fietsroutes en de bijbehorende pauzes? Breng dan zeker een bezoekje aan het FietsCafé in Garderen. Geniet van een lekker kopje koffie, een Veluws biertje en diverse lokale lekkernijen.

  De Beeldentuin
  De Beeldentuin in Garderen telt meer dan 4.000 verschillende beelden, gemaakt van allerlei materialen. Bijzonder om te zien is het bijbehorende showroomdorp dat niet oogt als een winkel, maar een gezellig vakantiedorpje met authentieke gevels en oude klinkers.

  Veluws Zandsculpturenfestijn
  Jaarlijks worden tijdens het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen de mooiste zandsculpturen gecreëerd door ware zandkunstenaars van over de hele wereld. Een uniek en attractief uitje voor het hele gezin.

  Diverse boerderijen
  Op diverse boerderijen kunt u kennismaken met alle boerderijbewoners. Koop de mooiste streekproducten in de bijbehorende boerderijwinkels, bezoek de boerenmarkt of maak een excursie.

  Praktische locaties

  • Het dorp Garderen beschikt zelf over 3 supermarkten in diverse prijsklassen. In de gehele gemeente Barneveld zijn er nog veel meer supermarkten tot uw beschikking.
  • In Garderen bevindt zich 1 basisschool.
  • In Garderen zijn er sportmogelijkheden voor jong en oud. U kunt voetballen, zwemmen, paardrijden en hardlopen bij verschillende verenigingen of allerlei vormen van fitness beoefenen in het Aquino Healthcenter.
  • Garderen ligt centraal in Nederland en is eenvoudig te bereiken. Binnen enkele minuten zit u vanuit het centrum van Garderen op de snelweg A1. Met het openbaar vervoer is Garderen ook goed bereikbaar.

  Woningen te koop in Garderen

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244