Huis kopen in De Veluwe

Huis kopen in De Veluwe

Bent u van plan om een huis te kopen in De Veluwe? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in De Veluwe. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in De Veluwe? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die De Veluwe te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in De Veluwe? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In De Veluwe en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in De Veluwe of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  De Veluwe, om heerlijk tot rust te komen

  De Veluwe is een streek in de provincie Gelderland met daarin onder andere de gemeenten Harderwijk, Amersfoort, Barneveld en Ermelo. De Veluwe is een gigantisch beschermd natuurgebied van 1000 km2. Het is schitterend en divers.

  Het grootste gedeelte van de natuur van de Veluwe is voortgekomen uit de stuwwallen uit de Saale-ijstijd. Van uitgestrekte bossen en kleurrijke heidevelden tot stuifduinen en lieflijke dorpjes. De streek waar niets moet en waar u heerlijk tot rust kunt komen.

  Wist u dat De Veluwe volgens de meeste mensen het mooiste natuurgebied van Nederland is? Geniet al wandelend of fietsend van het mooie landschap.

  Wat is er allemaal te doen in De Veluwe?

  De Veluwe kent 2 nationale parken, namelijk Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. De hoogste heuvel op de Veluwe is maar liefst 109,9 meter hoog en er lopen meer dan 2000 herten rond.

  Of u nu woont of werkt in De Veluwe of op vakantie bent: dit natuurgebied is zeker uw bezoek waard. Wij zetten graag de mooiste, meest bijzondere en leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje.

  Bezienswaardigheden

  De uitkijktorens
  Zoals gezegd heeft de Veluwe hoge heuvels. Geniet van de adembenemende uitzichten op één van de 5 uitkijktorens. Het is even klimmen, maar zeker de moeite waard.

  Het Nederlands Openluchtmuseum
  Ervaar Nederland in het klein in het Nederlands Openluchtmuseum. Van Zaanse huisjes tot Amsterdamse grachtenpandjes: u bewondert ze allemaal in één dag vanuit de oude tram. Maak een rondreis door eigen land.

  Een waar kinderparadijs
  Bent u op zoek naar een echte activiteit voor de kinderen? Dan is Kinderparadijs Malkenschoten precies datgene wat u zoekt. Wat ooit als kinderboerderij begon is inmiddels uitgegroeid tot een wereld vol activiteiten voor kinderen. Zoals hutten bouwen, waterfietsen, trampolines en midgetgolf.

  De Veluwse Bron
  Ook bij slecht weer is er op de Veluwe van alles te doen. Slechte weersomstandigheden zijn het perfecte excuus voor een dagje in het sauna en wellness resort de Veluwse Bron. Geniet van de ontspanning en het prachtige uitzicht op het meer.

  Het Kröller-Müller Museum
  Het Kröller-Müller Museum wordt ook wel het culturele hoogtepunt van de Veluwe genoemd. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie van diverse kunstenaars. Het bijbehorende beeldenpark is 25 hectare groot.

  Apenheul
  Apenheul in Apeldoorn is een leuk dagje uit voor jong en oud. Maak kennis met zo’n 300 apen. De meeste apensoorten lopen gewoon los rond en sommige zijn niet bang van wat contact met de bezoekers. Dat is wat de Apenheul juist zo leuk maakt.

  Paleis Het Loo
  Paleis Het Loo is het vroegere jachtverblijf van de Oranjes. Voorheen diende het paleis als zomerresidentie, maar inmiddels is het een museum met interessante tentoonstellingen met betrekking tot de koninklijke familie.

  Bovenstaande is een kleine greep uit de vele activiteiten die de Veluwe rijk is. Ervaar het zelf en geniet van de Veluwe.

  Woningen te koop in De Veluwe

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244