Huis kopen in Amersfoort

Huis kopen in Amersfoort

Bent u van plan om een huis te kopen in Amersfoort? En wilt u hiervoor graag een professionele, ervaren en betrouwbare makelaar inschakelen die u van een hoop ingewikkelde zaken ontzorgt? Dan bent u bij Zielman Makelaardij helemaal aan het juiste adres.

Een huis kopen is namelijk een grote stap en kan soms best een uitdaging zijn. Of u nou een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of een bestaande woning wilt kopen: onze aankoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de woningmarkt in Amersfoort. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomhuis.

Voorafgaand aan deze zoektocht naar uw droomhuis is het belangrijk om alvast na te denken over uw woonwensen. In welke regio wilt u wonen? Zoekt u een huis of appartement? Of wilt u een villa kopen in Amersfoort? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Wilt u een grote tuin of juist niet? Met of zonder garage?

Woning kopen: wat doet een aankoopmakelaar?

Huis of appartement kopen? Of wilt u een bedrijfspand kopen? Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar en u wordt volledig ontzorgd. Zielman Makelaardij voert onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:

 • Het in kaart brengen van uw wensen en het budget
 • Het zoeken naar woningen die aansluiten bij bovenstaand profiel
 • Het onderzoeken van de woning, bijvoorbeeld naar juridische beperkingen
 • Het bezichtigen van de woning, samen met u
 • Bent u geïnteresseerd in het huis of het appartement dat te koop staat? Dan onderhandelen wij namens u
 • We geven u een advies over de koopovereenkomst
 • We begeleiden de eigendomsoverdracht bij de notaris

Het kopen van een woning kan veel vragen bij u oproepen. Het is in ieder geval van belang dat u, voordat u een huis gaat kopen, uw financiële situatie in kaart gebracht heeft. Op deze manier kunnen we samen uw financiële mogelijkheden bekijken. Onze makelaar is uw aanspreekpunt die u begeleidt en helpt bij al uw vragen. Zielman Makelaardij denkt met u mee en neemt u uw zorgen uit handen.

Ontdek de bezienswaardigheden die Amersfoort te bieden heeft.

Afspraak maken

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Huis kopen met een NVM-makelaar

  Staat u op het punt om een woning te kopen in Amersfoort? Dit wilt u natuurlijk niet aan de eerste de beste makelaar uitbesteden. Kiest u voor Zielman Makelaardij, dan kiest u voor een NVM-makelaar. De NVM-makelaar heeft meer expertise om risico’s te herkennen en u hiervoor dus te behoeden, heeft meer verkoopkracht en krijgt meer geregeld wat betreft moeilijke aktes, notulen en contracten. Bovendien heeft een NVM-makelaar ook nog eens een goed overzicht van de lokale markt en weet hij of zij dus welke woning of villa te koop staat of welk bedrijfspand te koop staat.

  Uw aankoopmakelaar aangesloten bij Qualis

  Bovendien voert Zielman Makelaardij ook nog eens het Qualis label. Dit houdt in dat wij een erkende makelaar in het topsegment zijn. In Amersfoort en omgeving zijn wij al jaren de enige makelaar die is aangesloten bij Qualis.

  Wilt u graag met behulp van Zielman Makelaardij een huis kopen? Heeft u een zoekopdracht in Amersfoort of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers én de koffie staan voor u klaar.

  Team van Zielman Makelaardij voor het makelaarskantoor in Putten

  Écht full-service makelaar

  Bij Zielman Makelaardij ontzorgen we u écht van A-Z; van het eerste oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

  Team van Zielman Makelaardij met miniatuur huizen

  Persoonlijke aandacht

  Wij leveren u hoge kwaliteit! Dit kunnen wij dankzij onze persoonlijke aandacht voor uw situatie en het opbouwen van wederzijds vertrouwen.

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244

  Amersfoort, een stad met een prachtige middeleeuwse stadskern

  In de stad Amersfoort valt veel te beleven. Amersfoort is een stad met een lange geschiedenis en een eeuwige wedijver met Utrecht. Waarom? Omdat de twee steden erg veel op elkaar lijken. Amersfoort ligt in het midden van ons land, in de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Kenmerkend aan Amersfoort is de prachtige, middeleeuwse stadskern met grachten en wallen.

  Wat is er te doen in Amersfoort?

  Of u nou woont of werkt in Amersfoort, een dagje uit in of rondom Amersfoort gepland hebt staan of lekker op vakantie gaat in eigen land: in Amersfoort is van alles te doen en te beleven. Geniet al wandelend of fietsend van de prachtige omgeving die zo typerend is voor Amersfoort: van uitgestrekte parken en bossen tot natuurgebieden en zandverstuivingen. Maar ook de cultuur- en shopliefhebbers vervelen zich zeker niet tijdens een bezoekje aan Amersfoort.

  Wij zetten graag de leukste bezienswaardigheden en handige praktische informatie voor u uiteen.

  Bezienswaardigheden

  DierenPark Amersfoort
  Kom genieten in de meest speelse dierentuin van Nederland. De hele dierentuin is namelijk één groot speelparardijs. Je kan er klimmen en klauteren en allerlei dieren ontmoeten; met of zonder slurf, kwispelend of brullend, groot en klein. Ideaal voor een dagje uit met het gezin.

  Prachtige natuurgebieden
  Amersfoort ligt te midden van de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug, Arkemheen-Eemland en de Veluwe en de Gelderse Vallei. Geniet van de prachtig uitgestrekte natuur, adembenemend mooie blauwgraslanden, zeldzame planten en het best bewaarde geheim van het gebied: de rivier de Eem.

  Rondvaarten Waterlijn
  Geniet tijdens een rondvaart van een fantastisch zicht op de vele monumenten die Amersfoort rijk is. Eeuwenoude poorten, gebeeldhouwde taferelen, monumentale gevels en Muurhuizen.

  Mondriaanhuis
  Het Mondriaanhuis is het geboortehuis van Piet Mondriaan. Reis door het leven van Mondriaan en ontdek zijn iconische werk.

  De Koppelpoort
  De Koppelpoort wordt ook wel het visitekaartje van Amersfoort genoemd. Het is een unieke combinatie van een landpoort en een waterpoort. Het is de enige van zijn soort in Nederland.

  De Nieuwe Stad
  De Nieuwe Stad is een stad in Amersfoort. Een stad in een stad dus. Het is een inspirerende mix van oud en nieuw. In de Nieuwe Stad proeft u de authentieke sfeer en de rijke geschiedenis.

  Praktische locaties

  • Door de centrale ligging van Amersfoort in ons land, ligt de stad vlakbij een aantal snelwegen zoals de A1 en de A28. Ook met het openbaar vervoer is Amersfoort goed bereikbaar.
  • De stad Amersfoort telt bij elkaar wel meer dan 30 supermarkten, in verschillende prijsklassen en verspreid door de stad.
  • Amersfoort heeft in totaal tientallen basisscholen en middelbare scholen. Van katholiek tot openbaar tot speciaal onderwijs. Keuze genoeg dus!
  • Amersfoort telt in totaal meer dan 90 sportverenigingen. Voor ieder wat wils dus. Ervaar zelf wat het beste bij u past.

  Woningen te koop in Amersfoort

   

   

  Kom op gesprek

  Zoekt u een makelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

  of bel 0341 – 360 244