Zielman Makelaardij O.Z.

Exclusief wonen in de vrije natuur

Putten biedt u het beste van twee werelden. Zowel op zakelijk gebied als op het gebied van ontspanning.

Het is de ideale uitvalsbasis wanneer u op zoek bent naar een bosrijke, rustige omgeving met de Hoge Veluwe in uw achtertuin. Daarnaast ligt het op steenworp afstand van grote steden als Utrecht en Amsterdam, waardoor u snel in de Randstad bent.

Putten is dé locatie met strategische ligging om een prachtig kantoor aan huis te creëren in de meest exclusieve villa’s.

ONZE KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN:

9.0

Dé full-service makelaar in Putten en omgeving

Zielman Makelaardij is dé full-service makelaar voor het hogere segment in Putten en omgeving. We helpen u met het kopen van een prachtige, exclusieve villa mét de mogelijkheid van een royaal kantoor aan huis.

Wij begeleiden en ondersteunen u door het gehele traject heen. Van het eerste vrijblijvende oriëntatiegesprek tot en met de overdracht bij de notaris. Dat is pas full-service.

Hieronder vindt u onze selectie van de 5 meest exclusieve woningen aan de rand van de Veluwe.

De Hoge Veluwe in de achtertuin

Putten ligt aan de rand van ‘De Hoge Veluwe’. De ideale uitvalsbasis om lekker te ontspannen en al fietsend of wandelend te genieten van dit rustgevende gebied.

De groene schatkamer van Nederland, dé plek waar niets moet en waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De Hoge Veluwe in de achtertuin

Culinair genieten in Harderwijk

Vlakbij Putten ligt Harderwijk. Ook deze plaats heeft een rijke geschiedenis.

Geniet van deze Hanzestad als culinaire stad of ga ontspannen winkelen in het centrum. Een veelzijdige en gezellige binnenstad om heerlijk van te genieten op één van de vele terrasjes.

Culinair genieten in Harderwijk

De Randstad op steenworp afstand

Zakelijk gezien is het natuurlijk erg interessant om in de omgeving van de Randstad te wonen. Putten is daarvoor de ideale uitvalsbasis, omdat de Randstad (met name Utrecht en Amsterdam) zich op steenworp afstand bevindt. Dé perfecte combinatie van inspannen én ontspannen.

De Randstad op steenworp afstand

Een prachtige, middeleeuwse stadskern

In de buurt van Putten ligt Amersfoort, een stad met een lange geschiedenis die in het midden van ons land ligt. In de vallei van de Eem aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

Kenmerkend aan Amersfoort is de prachtige, middeleeuwse stadskern met grachten en wallen. Kom cultuur snuiven in de omgeving van Putten.

Een prachtige, middeleeuwse stadskern

Exclusief wonen in de vrije natuur

Een droom die uitkomt. Ervaar het echte ‘buitenleven’ gevoel met deze prachtige, royale woonboerderij met paardenstallen, een eigen weiland en buitenbak. Hier is genieten van rust en ruimte nog heel gewoon.

Romantisch, idyllisch en warm. Gelegen op één van de mooiste plekjes van de Veluwe. De Puttense bossen op loopafstand en tóch in de bewoonde wereld. Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid en privacy.

Ruimte, luxe en sfeer. Een stijlvolle, karakteristieke villa op een uitmuntende locatie op de Veluwe. Geniet van de rust, de ruimte en de overweldigende natuur.

Liefde voor detail en een overdaad aan luxe. Een royale villa, inclusief complete wellness, schitterend gelegen in het ‘Puttersbosch’. Waan uzelf als een echte vorst of vorstin.

Pure luxe, comfort en de nieuwste technologieën. En dat op een prachtige locatie. Elke vierkante centimeter van deze villa is tot in perfectie verzorgd. One-of-a-kind.

Afspraak maken
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
    Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.