Zielman Makelaardij O.Z.
Verkocht 16 foto's Voorthuizerstraat 156 in Putten, 3881 SL

Putten – Voorthuizerstraat 156

€ 545.000,- k.k.
1.670 m2 6 3 1 1920
Omschrijving
Video
Plattegronden

HUIZE DE BERK

Geschakelde woning met diverse opstallen op een perceel van maar liefst 1.670 m²

Bouwjaar: 1920
Inhoud: 483 m³
Woonoppervlakte: 115 m²
Perceeloppervlakte: 1670 m²

Net buiten de bebouwde kom aan de doorgaande weg naar Voorthuizen staat deze vriendelijke geschakelde knusse woning ‘HUIZE DE BERK’.

Deze van oorsprong vrijstaande woning is in 1920 gebouwd. In de jaren 30 is de aangebouwde woning met huisnummer 158 gerealiseerd en is het perceel gesplitst.
Er behoort nog steeds een prachtig royaal perceel van 1.670 m² bij de woning. De diepe achtertuin is ingericht met terrassen, diverse opstallen, een groentetuin en een dierenweitje.

De woning beschikt onder andere over een aan de voorzijde gelegen woonkamer, een keuken, een eetkeuken en een serre met uitzicht op de achtertuin.
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De natuurlijke groene erfafscheiding met prachtige hoge bomen en struiken zorgen voor volop privacy op eigen perceel.

De woonkamer bevindt zich over de gehele breedte van de woning en beschikt over meerdere raampartijen waardoor er een goede lichtinval aanwezig is. Tevens is de woonkamer voorzien van een allesbrander en een laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar, welke middels een toog toegang tot eetkamer geeft. De eetkamer heeft eveneens een prettige lichtinval en is voorzien van een laminaatvloer.
Via de eetkamer is de aangebouwde serre toegankelijk. Deze heerlijke lichte ruimte is ingericht met een glazen pui met schuifdeuren en biedt een fantastisch uitzicht op de tuin.
Een prettige plek om het gehele jaar door te genieten.

Op de 1e verdieping bevinden zich aan de voorzijde 2 slaapkamers met bergruimte. De masterbedroom en de badkamer zijn aan de achterzijde gesitueerd. De badkamer beschikt over een ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met opbergmeubel.

Het zonnige perceel is ingericht met diverse zonneterrassen en aangelegd met veel natuurlijk groen. Hier is altijd wel een lekker plekje in de zon of schaduw te vinden om te ontspannen.
Achterop het perceel bevinden zich de moestuin met daarachter het dierenweitje. Tevens is er een eigen grondwaterpomp aanwezig.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas
  • Dak materialen: Pannen
  • Woning voorzieningen: Rookkanaal
  • Parkeer faciliteiten: Op eigen terrein

Soortgelijke prijsklasse

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.