Zielman Makelaardij O.Z.
Verkocht 15 foto's Trientje Timmerstraat 18 in Putten, 3882 KN

Putten – Trientje Timmerstraat 18

€ 315.000,- k.k.
151 m2 5 3 1 2020
Omschrijving
Ligging

Nieuwbouw en direct beschikbaar.

Prachtige royale tussenwoning in de nieuwbouw wijk Rimpeler.

Dorps, groen en bijzonder sfeervol; oftewel de drie kernwoorden van deze nieuwe woonwijk Rimpeler. In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor er een zeer karaktervolle woonwijk ontstaat.
Kortom een heerlijke wijk om in te wonen!

Door de nieuwe regelgeving worden woningen steeds duurzamer, zo ook de woningen in Rimpeler. Deze woning is BENG opgeleverd (BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw).
Om te voldoen aan deze eis is de woning gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo ben jij tenminste voorbereid op de toekomst met deze nieuwe technieken.

De woning is juni 2020 casco opgeleverd en nog geheel in te richten naar eigen wens. De badkamer en het toilet zijn wel al geplaatst en in neutrale tinten uitgevoerd.
De voorzieningen voor de keuken zijn reeds aangebracht, de keuken zelf dient nog wel aangeschaft te worden. De gehele begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.

Indeling woning:
begane grond: overdekte entree, hal met toiletruimte en trapopgang. leuke tuingerichte woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keuken.
Ook het plaatsen van een rookkanaal behoort tot de mogelijkheden, hier is tijdens de bouw rekening mee gehouden.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers beschikken over ruim voldoende daglicht en zijn uitgerust met draai-/kiepramen. De aan de voorzijde gelegen slaapkamer is tevens voorzien van een Frans balkon met openslaande deuren. Tijdens de bouw is er voor gekozen om de badkamer te vergroten. De royale badkamer is uitgerust met doucheruimte, toilet, wastafel en een designradiator. Tevens is de aansluiting voor wasapparatuur in de badkamer geïnstalleerd.

Zolderverdieping: de royale zolderverdieping is voorzien van een Velux dakraam en biedt de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren. Tevens is op de zolderverdieping het balansventilatiesysteem geplaatst.

De privacyvolle achtertuin is achterom bereikbaar en voorzien van een houten berging.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Volledig geïsoleerd
  • Dak materialen: Pannen
  • Woning voorzieningen: Frans balkon, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
  • Berging voorzieningen: Voorzien van elektra

Soortgelijke prijsklasse


nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.