32 foto's

Putten – Stationsstraat 64

€ 620.000,- k.k.
1.665 m2 5 4 1
Omschrijving
Ligging

Vrijstaande karakteristieke woning met een bijgebouw en een bedrijfshal gelegen op een ruim perceel van 1.665m2.

Bouwjaar woning circa: 1923, verbouwd en aangebouwd in 1987
Bouwjaar bijgebouw: 1993
Bouwjaar bedrijfshal: 2008

Perceel oppervlakte: 1.665m²
Inhoud woning circa: 417m³
Gebruiksoppervlakte wonen circa: 122 m²

Bent u op zoek naar een woonhuis met een bijgebouw en een bedrijfshal, tezamen op een ruime kavel van 1.665 m² dan is dit uw kans. Het geheel bestaat uit een karakteristieke woonhuis met het total woonprogramma op de begane grond en drie slaapkamers op de eerste verdieping. In het bijgebouw bevinden zich een twee afgesloten ruimten met verwarming en tevens een carport voor meerdere auto’s. De goed geïsoleerde bedrijfshal met overhead deur heeft een gedeeltelijke verdieping en is verwarmd. Deze hal is geschikt voor meerdere doeleinden. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich nog een graslandje.

Beschrijving woning:
Begane grond: entree, bijkeuken met aansluiting voor wasmachine, sfeervolle woonkeuken met diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met diepvriesladen, vaatwasser en combimagnetron. Karakteristieke woonkamer met gashaard. Tussenhal met toegang naar de ruime slaapkamer en naar de badkamer met douche met stoomcabine, wastafel, design radiator, betegeling tot aan het plafond. Separaat toilet. Kelder op stahoogte met voldoende ruimte voor provisie, tevens bevindt zich hier de CV opstelling. Vloerverwarming in de woonkeuken, hal, bijkeuken, toilet en badkamer.

Etage: overloop met wastafel en toiletruimte. Drie slaapkamers. Boven een van de slaapkamers is nog een bergzoldertje.

Bijgebouw: kantoorruimte met toiletruimte en keukenblok, CV-opstelling, Carportgedeelte en aan de achterzijde een garage.

Bedrijfshal: geschikt voor meerdere doeleinden. Met aan de voorzijde een overhead deur en aan de achterzijde een sectionaal deur. De hal heeft over een gedeelte een verdieping. Tevens heeft de hal een verwarming en een wateraansluiting

Bijzonderheden
– Karakteristieke goed onderhouden woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
– Het bijgebouw heeft twee afgesloten ruimten en een carport voor meerdere auto’s.
– De bedrijfshal staat achter de woning en is gemakkelijk bereikbaar.
– Het straatwerk is geschikt voor zwaarder verkeer.
– Achter de bedrijfshal is nog een grasland.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
  • Dak materialen: pannen
  • Woning voorzieningen: rookkanaal
  • Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren
  • Berging voorzieningen: voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.