Zielman Makelaardij O.Z.
29 foto's Stationsstraat 1E in Putten, 3881 AA

Putten – Stationsstraat 1E

€ 449.000,- k.k.
3 2 1 2006
Omschrijving
Video
Plattegronden
Ligging

“Raedhuysstaete”, gelegen in de punt van de Stationsstraat en de Nijkerkerstraat, net buiten de centrumring van Putten. Op het terrein van het voormalige Gemeentehuis van Putten is in 2005 een plan ontworpen om het voormalige gemeentehuis met uitbreiding van het moderne nieuwe gedeelte elkaar te laten versterken en tot een krachtig gebouw te laten samenvloeien. Dit is de architect goed gelukt. In het totale plan zijn 21 ruime en luxe appartementen gerealiseerd, met een ruime inpandige berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder.

In de entree van het pand is een ruime multifunctionele ruimte gerealiseerd, luxe afgewerkt en v.v. vloerverwarming. Deze ruimte is geschikt voor diverse activiteiten, samenkomsten of vergaderingen, een plek waar men elkaar kan ontmoeten. Er is ook een extra kamer aanwezig die momenteel voor vergaderingen ed. wordt gebruikt.

Rekening houdende met bewoners die graag kleiner gaan wonen maar toch faciliteiten tot hun beschikking willen hebben is een gemeenschappelijke woonkamer aanwezig met een keukenopstelling v.v. apparatuur. Hoe fijn en gemakkelijk om hier een verjaardagsfeestje te houden met kinderen en kleinkinderen of een gezellige middag te organiseren voor de bewoners. Deze ruimte heeft toegang tot een buitenterras. Veel extra’s waar u als bewoner het gemak van zult ervaren.

In de parkeerkelder heeft ieder appartementseigenaar een ruime afsluitbare berging en een parkeerplaats. Op het buitenterrein zijn parkeervoorzieningen voor gasten en bezoekers. De trappen zijn uitgevoerd in beton- en staal en v.v. aluminium of stalen profielen. De verbinding tussen het oude- en het nieuwe gedeelte is open gehouden met veel licht en mooie doorzichten. Door de kwaliteit van de constructie en de gebruikte materialen kunnen we spreken van een optimaal wooncomfort. De appartementen zijn uitgerust met Domotica voorzieningen ten behoeve van meer veiligheid en comfort voor de bewoners. Een genot om hier te wonen en te leven.

Indeling van het pand en appartement:

Entree/vestibule met de postbussen, de intercom- en videofooninstallatie.
De centrale gemeenschappelijke ruimte, afgewerkt met fraaie vloertegels met vloerverwarming, inbouwarmaturen, wandlampen en met mechanische afzuiging. De lichtstraat in het dak zorgt voor extra lichtinval in deze ruimte.
De gemeenschappelijke woonkamer heeft een ruime pantry die voorzien is van koelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot een zongelegen terras. In de centrale hal bevindt zich de toegang tot de ruimte met individuele meterkasten met de hoofdgroepen. Het hoofdtrappenhuis brengt u met lift of met de trap naar de parkeerkelder en de 1ste, 2e en 3e woonetage. In de parkeerkelder bevinden zich de afsluitbare bergingen en de parkeerplaatsen.

Het appartement nr. 1 E is gelegen op de begane grond. Vanuit de centrale hal heeft u toegang tot het ruime appartement van ca. 91 m².

Indeling appartement: hal met inbouwkast t.b.v. de CV ketel en de WTW-mechanische afzuiginstallatie. Separaat toilet met fontein. De woonkamer ligt aan de achterkant van het gebouw, heeft een beschutte ligging en een terras op het westen. Een mooie, lichte woonkamer met voldoende ruimte voor een grote zithoek en de eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hoofd slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. De badkamer is v.v. wastafelmeubel met extra wandkast, inloopdouche, toilet en wandradiator en heeft ook een deur naar de hal. De 2e hobby-/ werkkamer heeft een vaste kastenwand.

De keuken is gedeeltelijk open, de keukenopstelling is vanuit de woonkamer aan het zicht onttrokken. De keukeninrichting voorziet in veel kastruimte en is v.v. inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven-magnetron, vaatwasser en koelkast en heeft ruimte voor een extra eethoek. Vanuit de keuken is de toegang naar de bijkeuken met wasmachine- en droger voorziening, de inpandige groepenkast en domotica-voorzieningen, de glasvezel aansluiting en ruimte voor een extra koel-of vrieskast.

Voor de namiddag- en avondzon heeft u aan de achterkant het omsloten terras, vanuit de woonkamer bereikbaar.

Overige informatie:

– bouwjaar 2006, woonoppervlakte 91 m², terras 8 m² op het westen;
– appartement is voorzien van Domotica voorzieningen;
– alarm installatie aanwezig, is niet in werking;
– rechter gedeelte van de wandcontactdozen zijn op het centraal systeem aangesloten;
– kabel t.v. en glasvezel aanwezig;
– in centrale hal de meterkast met hoofdmeters; in de inpandige berging de groepenkast;
– 2 telefoonlijnen aanwezig;
– intercom en videofoon aanwezig;
– woonkamer v.v. screen zonwering;

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
  • Woning voorzieningen: Mechanische ventilatie, Lift
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren, Parkeergarage
  • Berging voorzieningen: Voorzien van elektra

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 BE
113 m2 2 1 1
Putten, 3881 ZE
200 m2 4 1
Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.