Zielman Makelaardij O.Z.
Verkocht 1 foto's Stationsstraat 14 in Putten, 3881 AD

Putten – Stationsstraat 14

€ 1.745.000,- k.k.
2.880 m2 18 6 4 1930
Omschrijving
Ligging

Uniek statig en karakteristiek dertiger jaren kantoorpand gelegen op een royaal perceel van 2.880 m² grond. Een prachtige plek om uw bedrijf te mogen vestigen. Het pand is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Bouwjaar circa 1930 maar in 2008 in zijn geheel gerenoveerd. Het pand is gebouwd in notarisstijl. 32 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bouwjaar woning: circa 1930, verbouwjaar 2008
Perceel oppervlakte: 2880 m²
Gebruiksoppervlakte wonen circa: 681 m²
Inhoud woning circa: 2595 m³

Een prachtige en unieke locatie om u bedrijf te vestigen. In 2008 is het gehele pand verbouwd en gerenoveerd van deels woonhuis met kantoren naar een royaal statig kantoorpand. Tijdens de verbouwing zijn karakteristieke stijlelementen bewaard gebleven. Daarnaast is het pand verbouwd met hoogwaardige materialen. Het gehele kantoor is uitgerust met airconditioning, patchkast, UTP-aansluitingen en voldoende stroomvoorziening in alle kantoren, glasvezelkabel en alarm. Het pand is multifunctioneel ingericht en zo te betrekken. Alle kantoren zijn voorzien van scanbehang en afgewerkt in een neutrale kleurstelling. De huidige eigenaar heeft alle voorzieningen getroffen voor het vestigen van een kantoor.

Beschrijving:

Begane grond:
via de originele hoofdentree aan de voorzijde kunt u het pand betreden. Daarnaast is er een statige hoofdentree gevestigd aan de zij-gevel van het karakteristieke pand. Voorportaal met garderobegedeelte en unieke mozaïekvloer. Via het voorportaal komt u in de centrale hal van het kantoor, het middelpunt van het pand. De hal is uitgerust met een open haard, ingebouwde kast, authentieke mozaïekvloer en separate toiletruimte met fonteintje. De toiletruimte is gerenoveerd in originele staat. Daarnaast is er een prachtige statige bordestrap die toegang geeft tot de eerst etage en in zijn geheel doorloopt naar de zolderetage.

Aan de voorzijde van het pand bevinden zich twee royale kantoorruimtes. De linker kantoorruimte is uitgerust met een erker met aan de bovenzijde glas in lood afwerking. Via deze ruimte kunt u tevens de zij-tuin betreden. Alle radiatoren zijn in dit kantoor uitgerust met radiatorafwerking. Via kamer en suite deuren heeft u toegang tot het 2de kantoor. Deze ruimte is uitgerust met een royale erker die zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Ook hier nette radiatorafwerking.

De rechter kantoorruimte is tevens uitgerust met een erker met aan de bovenzijde glas in lood afwerking. Ook hier zijn de radiatoren afgewerkt met een radiatorafwerking. Dit kantoor is tevens uitgerust met stijlvolle inbouwhaard met zandstenen schouw en een stijlvolle handgemaakte kastenwand met ingebouwde verlichting gemaakt door Ruitenberg Interieurbouw. Via de kamer en suite deuren heeft u tevens toegang tot het 2e kantoor.
Beide 2e kantoren kunnen prima dienen als secretaresse/ secretariaat ruimte.

Terugkomend in de centrale hal is er een doorgang naar het achterste gedeelte van het kantoorpand. In deze doorgang zijn een viertal vaste kasten gecreëerd die uitstekend kunnen dienen als archiefkasten.

Zowel via de doorgang in de centrale hal als via de beide tweede kantoren heeft u toegang tot de achterzijde van het kantoorpand. Hier bevindt zich de keuken, het royale 3e, 4e, en wat kleinere 5e kantoor, achtergelegen centrale hal met royaal zij (hoofd) entree uitgerust met kamer en suite deuren, 2e garderobegedeelte, 1 wachtkamer, 3 spreekkamers, 3 toiletruimtes en patchkast.

Keurige open keuken met granietaanrechtblad en voldoende opbergmogelijkheden, Amerikaans koelkast, dubbele spoelbak en combi magnetron. Tevens water aansluiting voor koffiemachine aanwezig.

De 2 toiletruimtes zijn uitgerust met vrijdragende toilet, betegeling tot aan het plafond en mechanisch ventilatie. Op de gang bevindt een separaat wastafelmeubel. Het 3e toilet is gevestigd in de centrale achter-hal. Deze toiletruimte is uitgerust met vrijdragend toilet, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Op de beneden etage is een CV-ketel geplaatst in een toegankelijke kast.

Eerste etage:
Via de centrale hal gelegen in de voorste gedeelte van het kantoorpand heeft u toegang via de bordestrap naar de eerste etage. Op de eerste etage bevinden zich zes royale kantoren. Beide kantoren gelegen aan de voorzijde zijn uitgerust met een Frans balkon. De achterste kamer aan de rechterkant van het pand geeft tevens toegang tot het royale dakterras. Daarnaast is er een toiletruimte met vrijdragend toilet, urinoir, betegeling tot aan het plafond en mechanische ventilatie. Op de gang bevindt zich een separaat wastafelmeubel. Tevens keuken met spoelbak, ingebouwde koelkast, combi magnetron, vaatwasser en water aansluiting voor koffiezetapparaat. De eerste etage en zolderetage is uitgerust met duurzaam projecttapijt. Vanaf de balustrade heeft u een prachtige kijk op de authentieke hal.

Zolder etage:
Tijdens de verbouwing in 2008 is de bordestrap doorgetrokken naar de zolderetage. Van de benedenverdieping tot aan de zolder loop dit nu statig door. De zolderetage is op dit moment één grote ruimte. Deze ruimte kan prima dienen als vergaderruimte. De mogelijkheid bestaat hier ook om nog een aantal kantoren te vestigen. Op dit moment is de zolder uitgerust met drie dakkapellen, keukenblok met warm en koud stromend water, toiletruimte met wastafelmeubel en douchegedeelte. Tevens zijn op de zolder twee cv-ketels en boilers geplaatst. Daarnaast zijn er diverse knieschotten die zorgen voor voldoende opbergmogelijkheden / archief.

Veranda met archiefruimte:
Buiten bevindt zich een royale veranda die is uitgerust met een separate archiefruimte. Deze archiefruimte is beveiligd met alarm welke aangesloten is op de meldkamer.

Bijzonderheden:
– Alarm, airconditioning, patchkast, UTP-aansluitingen in alle ruimtes, voldoende wandcontactdozen. Alle bekabeling is professioneel in kabelgoten afgewerkt.
– Aan de voorzijde is het pand op de beneden verdieping uitgerust met markiezen.
– Tijdens de verbouwing is er een professioneel lichtplan opgesteld zodat elk kantoor beschikt over voldoende led verlichting.
– Het gehele pand is smaakvol en charmant ingericht. Daarnaast is de gehele benedenverdieping uitgerust met een travertinvloeren, m.u.v. spreekkamers achterzijde kantoor. Begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming en radiatoren.
Kortom het kantoorpand heeft op de begane grond: 7 kantoorruimtes, 4 spreekkamers, 4 toiletruimtes, 4 archiefkasten en een patchkast. De eerste verdieping is uitgerust met 6 kantoren, keuken en toiletruimte. De zolderverdieping is uitgerust in één grote ruimte met keukenblok en
badkamer.
– De gehele buitengevel is gereinigd en opnieuw gevoegd (2008).
– Schilderwerk buiten is jaarlijks onderhouden. In 2014 is het pand in zijn geheel aan de buitenzijde geschilderd.
– Parkeren op eigen terrein is geen probleem. Het perceel beschikt over 32 riante parkeerplaatsen.
– Gebouwd als notariskantoor/woonhuis daarna zorgkantoor Noord/West Veluwe. Aansluitend als woonhuis voor dubbele bewoning gefungeerd en de laatste tien jaar was hier een accountantskantoor gevestigd.
– Gezien de geschiedenis van dit pand is het dus uitermate geschikt voor diverse doeleinden!

Bijzonderheden

  • Bijzonderheden: Monumentaal pand, Dubbele bewoning mogelijk
  • Dak materialen: Pannen
  • Woning voorzieningen: Mechanische ventilatie, alarminstallatie, Buitenzonwering, Airconditioning, Glasvezel kabel
  • Berging voorzieningen: Voorzien van elektra

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 ME
1.565 m2 4 2 1
Putten, 3881 MH
1.843 m2 4 3 1
Putten, 3881 PJ
2.350 m2 5 3

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.