Zielman Makelaardij O.Z.
48 foto's Sprielderweg 10-10A in Putten, 3881 PA

Putten – Sprielderweg 10-10A

€ 995.000,- k.k.
1.010 m2 10 5 3 1 2005
Omschrijving
Ligging

Vrijstaande bungalow met garage, volgroeide tuin en 2e wooneenheid geschikt voor diverse doeleinden, waaronder een Bed & Breakfast, meer generatie inwoning of kantoor/praktijk, op 1.010 m² grond.

Bouwjaar: hoofdwoning 2005
Bouwjaar: 2e wooneenheid 2007
Perceeloppervlakte: 1.010 m²

Hoofdwoning:
Inhoud circa: 835 m³
Gebruiksoppervlakte circa: 225 m²

Tweede wooneenheid:
Inhoud circa: 680 m³
Gebruiksoppervlakte circa: 185 m²

Beschrijving hoofdwoning:
Souterrain: bereikbaar via een vaste hardhouten trap naar de benedenhal. Technische ruimte met waterafvoer. Toegang tot de kruipruimte. Royale kamer, voorzien van een laminaatvloer, 2 gemetselde koekoeken (draai/kiep) en een bewegingsmelder. Natte ruimte resp. stookruimte, voorzien van een plavuizenvloer, CV opstelling, wasmachine/droger aansluiting en uitstortbak. Een tweede royale kamer (kan eventueel in 2 ruimtes worden gesplitst) voorzien van 3 koekoeken.
Het gehele souterrain is voorzien van mechanische ventilatie.

Begane grond: entree, hal met lichtkoepel, garderobegedeelte en trap naar het souterrain, meterkast, vrijdragend toilet met fonteintje, L-vormige woonkamer voorzien van een laminaatvloer, travertin vensterbanken, houtkachel, openslaande deuren, 2 telefoon- en 3 TV aansluitingen. Open woon/eetkeuken met kwartsmarmeren werkblad, 1 ½ spoelbak en inbouwapparatuur (Boretti gaskooktoestel met grill/bakplaat en heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast, heteluchtoven/combi-magnetron).
Bijkeuken resp. achterentree voorzien van staldeur (2-delig) en plavuizenvloer, met pantry (warm en koud stromend water), wasmachine/droger aansluiting. Studeer/werkkamer met vaste kast en voorzien van laminaatvloer, telefoon- en TV aansluiting. Slaapkamer met vaste kast en voorzien van laminaatvloer en een lichtkoepel. Ouderslaapkamer met vaste kast en voorzien van telefoon- en TV aansluiting en inbouwspots. Badkamer met ligbad (whirlpool), inloopdouche, wastafel, vrijdragend toilet, design radiator en voorzien, mechanische ventilatie en sfeerverlichting.

Indeling 2e wooneenheid:
Souterrain; bereikbaar via vaste hardhouten trap. Hal voorzien van een laminaatvloer. Twee royale kamers, elk voorzien van 2 koekoeken en TV aansluiting.

Begane grond; hoofdentree, hal met plavuizenvloer, garderobekast en trap naar het souterrain, zij-entree met plavuizenvloer en garderobegedeelte, woonkamer met mogelijkheid voor houtkachel, voorzien van laminaatvloer, 2 telefoon- en TV aansluitingen en deur naar het terras. Woon/eetkeuken met inbouwapparatuur t.w. gaskooktoestel, vlakscherm, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte(3 laden). Slaapkamer. Badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet, wasmachine/droger aansluiting, brandmelder en voorzien van mechanische ventilatie.

Garage: De inpandige garage is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, verwarming, elektra en is geheel onderkelderd (berging).

Bijzonderheden:
– gelegen op loopafstand van de bossen en de dorpskern, scholen in de nabije omgeving.
– zowel de hoofdwoning als de 2e wooneenheid zijn voorzien van een kunststof dakbedekking.
– brandmelders en bewegingsmelders + raam- en deurcontacten.
– kunststof kozijnen.
– buitenzijde 10 en 10A voor 98% onderhoudsvrij.
– draai/kiepramen beide woningen.
– RVS afdekplaat voor de schoorstenen.
– zinken hemelwaterafvoeren.
– ringverlichting in de daklijsten van beide woningen
– de binnenplaats is voorzien van een vorstvrije kraan en beregeningsinstallatie bij nr. 10 en 10A.
– mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein.
– aparte houtopslag
– sierhekwerk aan de voorzijde.
– mogelijkheid voor uitoefenen van bedrijf en een Bed & Breakfast in 2e wooneenheid.
– mogelijkheid voor een tweede woonlaag op de hoofdwoning.

Bijzonderheden

  • Bijzonderheden: Dubbele bewoning aanwezig, Toegangelijk voor ouderen, Toegangelijk voor minder validen
  • Isolatievormen: Volledig geïsoleerd
  • Dak materialen: Overige
  • Woning voorzieningen: Mechanische ventilatie, alarminstallatie, TV kabel
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
  • Garage voorzieningen: Verwarming, Elektra, Elektrische deur

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 EJ
1.802 m2 5 2 1
Putten, 3881 LP
1.487 m2 2 1 1
Putten, 3881 PC
1.464 m2 3 1

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.