6 foto's

Putten – Rimpeler type F1 (bouwnummers 10 & 19)

€ 439.500,- v.o.n.
295 m2 4 3 1 2019
Omschrijving
Video
Ligging

Dorps, groen en bijzonder sfeervol; oftewel de drie kernwoorden van de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler. In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor er een zeer karaktervolle woonwijk ontstaat. Een fijn thuis voor gezinnen waar jij wellicht onderdeel van kunt worden!
Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis? Project Rimpeler FASE 1 biedt jou de mogelijkheid om één droomwoning te realiseren op deze centrale locatie in Putten. De nog beschikbare tweekappers zijn stuk voor stuk uniek! Wij kunnen je een ding verzekeren… in deze tweekappers is aan ruimte en aan wooncomfort geen gebrek. Door de vormgeving hebben ze een geheel eigen uitstraling in deze nieuwe woonwijk. Dat is nog eens écht nieuw binnenkomen straks!
Door de nieuwe regelgeving worden woningen steeds duurzamer, zo ook de woningen in Rimpeler. De woningen in dit project voldoen nu al aan de nieuwe eisen die pas op 1 januari 2019 ingaan. De woningen worden BENG opgeleverd (BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw). Om te voldoen aan deze eis zijn de woningen in Rimpeler gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo ben jij tenminste voorbereid op de toekomst met deze nieuwe technieken.
We begrijpen volkomen dat je nieuwsgierig bent geworden naar deze woningen. De mogelijkheid om een duurzaam en op de toekomstgerichte woning te bouwen heeft al veel woningzoekers geboeid. Maar ook die vormgeving, de ruimte en de oriëntatie van de woningen zal ook jou vast aanspreken. Lees snel verder dan lichten wij de bijzonderheden voor je uit.

Wat een uitstraling! Dat speelse gemixte metselwerk vind je bijna nergens, maar wel in de nieuwe woonwijk Rimpeler. Bij de eerste aanblik zie je al direct dat dit een uitzonderlijke tweekapper is. Door de dakconstructie valt deze woning sowieso wat meer op dan de andere woningen in de nieuwe wijk. De erker aan de voorzijde breekt het beeld van de gevel en resulteert binnen natuurlijk in meer ruimte. Bij deze woning met een ruimte van maar liefst 5,70m breed.
De woonkamer aan de voorzijde geniet van meer ruimte door de erker die hier wordt gerealiseerd. In de aangebouwde berging heb je voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen. In dit type zijn op de eerste verdieping drie slaapkamers, een vaste praktische kast en een badkamer ingetekend. Genoeg ruimte zo toch?
De tweede verdieping is momenteel een open ruimte, maar hier heb je nog voldoende mogelijkheden voor het creëren van bijvoorbeeld meer slaapkamers.
De bouwnummers van dit type die momenteel vrij zijn:

– Bouwnummer 10 ONDER OPTIE
Koopprijs € 455.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 170 m²
Perceeloppervlakte ca. 330 m²

– Bouwnummer 19 ONDER OPTIE
Koopprijs € 439.500,- v.o.n.
Woonoppervlakte 170 m²
Perceeloppervlakte ca. 295 m²

BIJZONDERHEDEN VAN DEZE BOUWNUMMERS:
– Nieuwbouw twee-onder-één-kapwoningen gelegen in de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler vanuit de eerste fase;
– Unieke mate van wooncomfort;
– Woningen worden BENG (Bijna Energie Neutraal) opgeleverd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming- en koeling;
– Sanitair in de woning wordt uitgevoerd van het merk Villeroy en Boch;
– De woningen worden niet voorzien van een keuken, deze mag je geheel naar eigen smaak uitzoeken;
– De woning wordt voorzien van zonnepanelen t.b.v. de energieopwekking;
– Stuk voor stuk zijn deze woningen uniek met een geheel eigen vormgeving;

Interesse in een van deze beschikbare bouwnummers? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord over de mogelijkheden van het project.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: volledig geïsoleerd
  • Dak materialen: pannen
  • Woning voorzieningen: mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, zonnecollectoren
  • Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 BX
412 m2 4 2 1
Putten, 3881 SK
475 m2 3 2 1
Putten, 3882 BT
234 m2 3 1 1

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.