6 foto's

Putten – Rimpeler type E2 (bouwnummer 17)

€ 415.000,- v.o.n.
240 m2 4 3 1 1 2019
Omschrijving
Video
Ligging

Dorps, groen en bijzonder sfeervol; oftewel de drie kernwoorden van de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler. In de nieuwbouwwijk Rimpeler word je omgeven door groen. De nieuwe straten vormen zich naar de eeuwenoude omgeving, waardoor er een zeer karaktervolle woonwijk ontstaat. Een fijn thuis voor gezinnen waar jij wellicht onderdeel van kunt worden! Heb jij altijd al gedroomd van het bouwen van je eigen droomhuis? Project Rimpeler FASE 1 biedt jou de mogelijkheid om één droomwoning te realiseren op deze centrale locatie in Putten. De nog beschikbare tweekappers zijn stuk voor stuk uniek! Wij kunnen je een ding verzekeren… in deze tweekappers is aan ruimte en aan wooncomfort geen gebrek. Door de vormgeving hebben ze een geheel eigen uitstraling in deze nieuwe woonwijk. Dat is nog eens écht nieuw binnenkomen straks! Door de nieuwe regelgeving worden woningen steeds duurzamer, zo ook de woningen in Rimpeler. De woningen in dit project voldoen nu al aan de nieuwe eisen die pas op 1 januari 2019 ingaan. De woningen worden BENG opgeleverd (BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw). Om te voldoen aan deze eis zijn de woningen in Rimpeler gasloos en voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp. Zo ben jij tenminste voorbereid op de toekomst met deze nieuwe technieken. We begrijpen volkomen dat je nieuwsgierig bent geworden naar deze woningen. De mogelijkheid om een duurzaam en op de toekomstgerichte woning te bouwen heeft al veel woningzoekers geboeid. Maar ook die vormgeving, de ruimte en de oriëntatie van de woningen zal ook jou vast aanspreken. Lees snel verder dan lichten wij de bijzonderheden voor je uit.

De klassieke uitstraling van deze woningen zullen vast en zeker je aandacht trekken als je de nieuwe woonwijk inrijdt. Door het roodbruine metselwerk afgewisseld met de erker en de witte accenten is het geheel heel smaakvol vormgegeven. In deze twee kappers met een breedte binnen van maar liefst 5,40 is aan ruimte zeker geen gebrek. Door de gunstige situering van de raampartijen is deze woning heerlijk licht.
Vanzelfsprekend worden deze tweekappers uitgevoerd met vloerverwarming- en koeling (zie technische omschrijving voor de aanduiding waar). Op de eerste verdieping vinden we in dit type momenteel drie ruime slaapkamers ingetekend. Op de overloop is een grote vaste kast ingetekend, deze zou ook als optie nog bij de slaapkamer getrokken kunnen worden. Op de tweede verdieping is er nog voldoende ruimte voor het creëren van een vierde of zelfs vijfde slaapkamer.
In de berging die geschakeld zit aan de woning is er je voldoende ruimte voor het opbergen van diverse spullen en natuurlijk voor het stallen van je fiets, scooters en andere spullen.

– Bouwnummer 17
Koopprijs € 415.000,- v.o.n.
Woonoppervlakte ca. 161 m²
Perceeloppervlakte ca. 285 m²

BIJZONDERHEDEN VAN DEZE BOUWNUMMERS:
– Nieuwbouw twee-onder-één-kapwoningen gelegen in de nieuw te bouwen woonwijk Rimpeler vanuit de eerste fase;
– Unieke mate van wooncomfort;
– Woningen worden BENG (Bijna Energie Neutraal) opgeleverd en voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming- en koeling;
– Sanitair in de woning wordt uitgevoerd van het merk Villeroy en Boch;
– De woningen worden niet voorzien van een keuken, deze mag je geheel naar eigen smaak uitzoeken;
– De woning wordt voorzien van zonnepanelen t.b.v. de energieopwekking;
– Stuk voor stuk zijn deze woningen uniek met een geheel eigen vormgeving;

Interesse in een van deze beschikbare bouwnummers? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van de makelaarskantoren. Zij staan je graag te woord over de mogelijkheden van het project.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: volledig geïsoleerd
  • Dak materialen: pannen
  • Woning voorzieningen: mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, zonnecollectoren
  • Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 BX
412 m2 4 2 1
Putten, 3881 SK
475 m2 3 2 1
Putten, 3882 BT
234 m2 3 1 1

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.