Zielman Makelaardij O.Z.
30 foto's Prins Hendrikweg 48 in Putten, 3881 GE

Putten – Prins Hendrikweg 48

€ 529.500,- k.k.
534 m2 6 4 1 1 1975
Open Huizen Dag
1 april 11:00 tot 15:00
Omschrijving
Video
Plattegronden
Ligging

Vrijstaand wonen nabij Veluwse bossen

Bouwjaar: 1975
Inhoud: 502 m³
Woonoppervlakte: 139 m²
Perceeloppervlakte: 534 m²
Energielabel: F
Voor deze woning is een energie-besparingsadvies afgegeven door Rehouse.nl. In dit advies is een labelsprongadvies inclusief schatting van de kosten per labelsprong opgenomen. Zie hieronder de samenvatting, het volledige rapport is via ons kantoor op te vragen.

SAMENVATTING:
Label E investering € 3.443,94 terugverdientijd 13,77 jaar
Label D investering € 5.468,17 terugverdientijd 7,29 jaar
Label C investering € 9.086,17 terugverdientijd 3,8 jaar
Label B investering € 17.093,61 terugverdientijd 4,14 jaar
Label A investering € 23.593,61 terugverdientijd 3,26 jaar
Label A+ investering € 36.593,61 terugverdientijd 2,72 jaar

Financiering:
Advies voor de kopende partij: via de gemeente (www.svn.nl) kunt u een lening aanvragen voor het verduurzamen van uw woning. Deze leningen hebben aanzienlijk lagere rentepercentages (1,6%) dan de gebruikelijke hypotheekrentes. Het kan raadzaam zijn om een dergelijke lening in overweging te nemen.

Omschrijving woning:
Op korte afstand van het gezellige dorpscentrum en de Veluwse bossen staat deze vrijstaande woning met vier slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer op de begane grond en een zonnige tuin op het zuiden. De woning is gebouwd in de jaren ’70 op een perceel van maar liefst 534m².
De hal is voorzien van een toiletruimte met fonteintje, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is een tussenhal bereikbaar welke toegang geeft naar de eetkeuken en de werkkamer.
De gezellige eetkeuken heeft een deur naar de serre en een uitgebreide keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is de 7.70 meter brede woonkamer met een inbouwhaard gesitueerd.
Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers zijn verschillend van grootte en de kamers aan de voorzijde zijn voorzien van een inbouwkast. Met twee badkamers is deze woning zeer geschikt voor een gezin of om gasten te ontvangen.

Parkeren kan op de oprit en in de vrijstaande, meer dan 4.30 meter brede garage. De voor- en achtertuin bieden genoeg ruimte voor de tuinliefhebber, het realiseren van een moestuin en een speeltoestel voor de kinderen.
Via de oprit is middels een zijentree de woning bereikbaar.

Vanuit de entree/hal met aangrenzende tussenhal is via de keuken de ruime, lichte L-vormige woonkamer met inbouwhaard bereikbaar. Het eetgedeelte is groot genoeg voor een lange eettafel waardoor je met een gerust hart vrienden of familie kunt uitnodigen voor een etentje
De werkkamer is perfect als je veel vanuit huis werkt, maar is ook geschikt als hobbyruimte of speelkamer van de kinderen. Het hart van deze woning is de ruime eetkeuken die in verbinding staat met de serre. Door de grote ramen valt veel licht naar binnen.
De serre is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin.
Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en de dak- constructie zorgt ervoor dat de ruimte in de slaapkamers goed benut kan worden.
Een van de slaapkamers is voorzien van een dakkapel en er zijn maar liefst twee badkamers op de eerste verdieping. De grote badkamer is ingericht met een ligbad, douche en een wastafelmeubel. De tweede badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.
Perfect voor de kinderen en logees!

De woning staat op een mooi perceel van 534 m² met hoge, groenblijvende hagen en een achtertuin op het zonnige zuiden. Op het terras zit je nagenoeg de hele dag in de zon en de beplanting in de tuin is heel divers. De achtertuin is zowel achterom middels een poortdeur alsmede via de garage bereikbaar.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas
  • Dak materialen: Pannen
  • Woning voorzieningen: TV kabel, Rookkanaal, Glasvezel kabel
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren, Op eigen terrein
  • Garage voorzieningen: Elektra

Soortgelijke prijsklasse

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.