23 foto's

Putten – Lage Engweg 2A

€ 439.000,- k.k.
706 m2 3 2 1 1 1965
Omschrijving
Video
Ligging

Vrijstaande bungalow met garage met tuin op het zuiden. Volledig woonprogramma op de begane grond! Rustig gelegen in het centrum van Putten.

Beschrijving woning:
Begane grond: entree via de ingang aan de zijkant van de woning, hal voorzien van inbouwkasten en toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje. Via de hal heeft u toegang tot de L-vormige woonkamer, de woonkamer beschikt over een centraal gepositioneerde gaskachel met schouw. De diverse raampartijen aan de voorkant van de woning zijn voorzien van zonwering. De afgesloten keuken is te bereiken via de woonkamer en tevens via de hal.

De woning beschikt over twee slaapkamers. Gelijk aan de woonkamer zijn ook de slaapkamers voorzien van diverse raampartijen. De badkamer is te bereiken via de hal en tevens via de slaapkamer met tussenliggende bergkast voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douche en betegeling tot aan het plafond.

Via de achterdeur heeft u toegang tot de achtertuin gelegen op het zuiden. Schuin achter de woning is de vrijstaand stenen garage gesitueerd, de garage beschikt over elektra en een vliering.

Zolder: de zolderverdieping is te bereiken via een vlizotrap. De zolder is momenteel deels in gebruik als bergzolder en is voorzien van een topgevelraam.

Kelder: de kelder is te bereiken via een vaste trap in de hal. De kelder ligt over de gehele breedte van de woning. Tevens is de kelder voorzien van een koekoek en twee inbouwkasten, momenteel dient de kelder als provisieruimte.

Bijzonderheden:
– Gelegen in het centrum van Putten.
– Volledig woonprogramma op de begane grond.
– Garage voorzien van zadeldak voorzien van elektra en vliering.
– Tuin gelegen op het zuiden.

Kom kijken, plan een bezichtiging!

Bijzonderheden

  • Dak materialen: pannen
  • Woning voorzieningen: buitenzonwering
  • Parkeer faciliteiten: openbaar parkeren
  • Garage voorzieningen: voorzien van elektra, met vliering

Soortgelijke prijsklasse

Putten, 3881 BX
412 m2 4 2 1
Putten, 3881 SK
475 m2 3 2 1
Putten, 3882 BT
234 m2 3 1 1

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.