Zielman Makelaardij O.Z.
Verkocht 17 foto's Jac Catsstraat 44 in Putten, 3881 XP

Putten – Jac Catsstraat 44

€ 319.000,- k.k.
190 m2 4 3 1 1961
Omschrijving
Video
Plattegronden
Ligging

Leuke gezinswoning met verrassende tuin

Bouwjaar: 1961
Inhoud: 278 m³
Woonoppervlakte: 70 m²
Perceeloppervlakte: 190 m²

Heerlijke, lichte tussenwoning met vrijstaande stenen berging op leuke locatie nabij het bos.
De echte verrassing van deze fijne woning bevindt zich aan de achterzijde.
Zowel de diepte alsmede de privacy van de achtertuin zijn uniek te noemen.

De in 1961 gebouwde woning heeft een vriendelijk, lichte uitstraling. Door de grote ramen van de doorzonkamer stroomt het licht van beide zijden royaal naar binnen. Tussen het zit- en eetgedeelte is een mooie schouw met elektrische sierhaard gesitueerd. De dichte keuken heeft een wand-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft toegang tot de achtertuin. Vanuit de hal met toiletruimte is de 1e verdieping bereikbaar.
Hier zijn 3 slaapkamers, een badkamer en op de overloop een wasruimte en de vlizotrap naar de zolderberging.

De voor- en achtertuin zijn beide ingericht met taxushagen die onder andere zorgen voor een speelse vormgeving en verdeling. Hierdoor zijn er meerdere leuke plekjes ontstaan om de hele dag te genieten, door de lage achtergelegen bebouwing is er volop privacy aanwezig. Halverwege de tuin staat een charmante stenen berging, uitermate geschikt voor fietsen en tuingereedschap. Tevens is het perceel achterom bereikbaar.

De aangename doorzonkamer heeft een gezellige lichte uitstraling. Aan de achterzijde zijn er volop mogelijkheden te realiseren bijvoorbeeld het creëren van een open verbinding naar de keuken of uitbouwen over de gehele breedte.
De dichte keuken met wandopstelling en achtereentree is ingericht met diverse vernieuwde inbouwapparatuur.
Ook kun je hier genieten van een ontbijtje om de dag goed te beginnen.

De 1e verdieping is ingericht met 3 slaapkamers, eenvoudige badkamer en overloop met wasruimte en vlizotrap naar de zolderberging. Alle slaapkamers beschikken over ruim voldoende daglicht en zijn voorzien van elektrische screens.
De keurige badkamer met douche, designradiator en wastafel is netjes onderhouden en in lichte kleurstellingen uitgevoerd.

De royale privacyvolle diepe achtertuin is speels ingedeeld met diverse hagen, planten borders, sierbestrating en een stenen berging. Over de gehele breedte van de achtergevel bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
  • Dak materialen: Pannen
  • Woning voorzieningen: Rolluiken, Buitenzonwering, Dakraam, Glasvezel kabel
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
  • Berging voorzieningen: Voorzien van elektra
Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.