Zielman Makelaardij O.Z.
Verkocht 16 foto's Bosrand 48 in Putten, 3881 GV

Putten – Bosrand 48

€ 255.000,- k.k.
190 m2 3 1 1 1958
Omschrijving
Video
Plattegronden
Ligging

Let op ! Het betreft een bieden vanaf prijs.

Op afspraak te bezichtigen donderdag 1 april 2021
Verkoop bij inschrijving.

Wat een uitzicht!

Bouwjaar: 1958
Inhoud: 374 m³
Woonoppervlakte: 83 m²
Perceeloppervlakte: 190 m²

Charmante tussenwoning op prachtige locatie

Deze ‘knusse’ tussenwoning met aangebouwde stenen berging is nu nog een ruwe diamant maar is om te toveren tot een prachtig juweel.
De kleine woning dateert uit 1958, is in nagenoeg originele staat en dient voor een groot deel gerenoveerd en gemoderniseerd te worden.
De prachtige ligging in combinatie met de mogelijkheden om hier een fraaie eigentijdse woning te creëren is zeker de investering waard.

Dit alles is gelegen op een perceel van 190 m² op een unieke locatie met een fantastisch uitzicht aan de voorzijde en een besloten achtertuin met een gunstige zonligging.
De achtertuin is tevens via een eigen pad achterom bereikbaar.

De woning is voorzien van een entree/hal met toiletruimte, trapopgang en een vaste kast. Tevens is de voorkamer en de keuken via de entree/hal toegankelijk.
De voor- en achterkamer worden gescheiden middels fraaie kamer-en-suite deuren met glas in lood. In de voorkamer bevindt zich een betegelde schouw met aansluiting voor een gaskachel.
Beide kamers beschikken over royale raampartijen en zorgen voor een lichte uitstraling
De eenvoudige badgelegenheid met lavet is vanuit de achterkamer en keuken te bereiken. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken met aangrenzende berging.
Op de 1e verdieping is een voorzolder met veel bergruimte en 1 slaapkamer met dakkapel en wastafel aanwezig.

Bijzonderheden

  • Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas
  • Dak materialen: Pannen
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren
  • Berging voorzieningen: Voorzien van elektra, Voorzien van water

Soortgelijke prijsklasse


nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.