Zielman Makelaardij O.Z.
27 foto's Sophialaan 50 in Ermelo, 3851 XJ

Ermelo – Sophialaan 50

€ 550.000,- k.k.
1.293 m2 9 4 2 1 1965
Omschrijving
Video
Plattegronden
Ligging

LET OP! Bezichtigingsaanvraag graag via mail: info@zielman.nl

Karakteristiek wonen aan lommerrijke laan

Bouwjaar: 1965
Inhoud: 617 m³
Woonoppervlakte: 170 m²
Perceeloppervlakte: 1293 m²

Deze vrijstaande karakteristieke rietgedekte villa beschikt over alle ingrediënten om er je eigen droomwoning van te maken.
De charmante villa is gelegen op een mooi royaal perceel van 1.293 m² aan een lommerrijke laan in de zeer geliefde koninginnebuurt.

De woning is in nagenoeg originele staat en dient voor een groot deel gerenoveerd en gemoderniseerd te worden.
In de basis beschikt de woning over verrassend veel ruimte en diverse sfeervolle details zoals: de prachtige authentieke marmeren schouw met gashaard, de serre, de open slaande deuren en de ronde raampjes.

De woning is gunstig gelegen op het perceel en biedt veel privacy en tal van mogelijkheden. De voormalige garage is thans in gebruik als studio met eigen voorzieningen.
Hier is het bijvoorbeeld mogelijk om wonen en werken te combineren of samen met ouders (mantelzorg) op deze fraaie locatie genieten.
Altijd al gedroomd van een eigen atelier, hier is het mogelijk, hier komen dromen uit. Op het perceel bevinden zich tevens een vrijstaande stenen garage en een houten schuur/berging.

Dit alles bij elkaar maakt het zeker de investering waard.

Bijzonderheden

  • Bijzonderheden: Kluswoning
  • Dak materialen: Riet
  • Woning voorzieningen: Buitenzonwering, Dakraam
  • Parkeer faciliteiten: Openbaar parkeren, Op eigen terrein
  • Garage voorzieningen: Elektra

nabijgelegen woningen

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.