Zielman Makelaardij O.Z.

Edward Kip


Makelaar taxateur (RM / RT)

Edward is geboren in Kampen, is opgegroeid in Amersfoort en is sinds 2005 woonachtig in Putten. Na een aantal jaren in loondienst is hij van 2002 tot 2018 eigenaar geweest van Bruna Putten. Tijdens die periode is hij 6 jaar actief geweest in het franchise bestuur van Bruna, waar hij de belangen van de franchiseleden behartigde.

In 2017 kwam hij in contact met Heleen, een bevlogen, vakbekwame en bovenal enthousiaste vrouw. Zijn interesse in vastgoed is van kinds af al aanwezig geweest en dat gecombineerd met werken met mensen, was het voor Edward duidelijk. De makelaardij, een koper en verkoper bij elkaar brengen en met een goed gevoel tot overeenstemming komen.

Hij is in 2017 gestart met zijn opleiding Register makelaar / Register taxateur. Vanaf 2019 is hij samen gaan werken met Heleen die vanaf 2000 eigenaresse is van dit prachtige bedrijf, opgericht 1989 door Henk Zielman. Alleen kan Edward het niet en daarom is hij erg blij dat hij samen mag werken met enthousiaste, vakkundige collega’s waar hard werken en veel plezier maken hen het beste omschrijft.

AANKOOPGESPREK

Zoekt u een aankoopmakelaar of wilt u vrijblijvend kennis maken bij ons op kantoor?

VERKOOPGESPREK

Zoekt u een makelaar die zorgvuldig de verkoop van uw woning kan begeleiden?

Waar wij voor staan

0%
Persoonlijke aandacht
0%
Vertrouwen
0%
Integriteit
0%
Kwaliteit
Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving
Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die onze werkwijze goed karakteriseren. Wij vinden een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij ons uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman.